nedjelja, 28. kolovoza 2016.

Honda civic 2.2 cdti problemi

Honda civic 2.2 cdti problemi Problem sa proklizavanjem kvačila na 2. Ne mora biti, to je problem koji se zna pojaviti na tom autu iborije kupovine. Zanima me Honda Civic, noviji model (2006., 2007, 2008.).

Honda civic 2.2 cdti problemi
Pozdrav, zaniteresiran sam za kupnju dizelskog civica 2. Iako je na tržištu već pune dvije godine, bura oko osme po redu generacije Honde Civic ne stišava se. Jasno, riječ je o nekonvencionalnom. Odlučio sam da kupim Hondu Civic Hatchback 2008 i-ctdi 2.
Honda civic 2.2 cdti problemi
Honda Civic 2,2 i-CDTi - Dok jedni pažljivo evoluiraju modele, Honda se usudila da sa novom generacijom Civica uleti u pravu revoluciju. Nova Honda Civic, sada već u devetoj generaciji, više nema futuristički. Iza nas je ostalo čak osam generacija automobila koji Honda naziva Civic.


Ovo ime ujedno i otkriva temeljnu namjenu automobila. Razmislja jesan o cdti, al na kraju odlucili da nista od dizela. CDTi: Der Honda Civic bringt die Science Fiction. CTDi, Benzinac, Dizelska raketa Civic nove generacije je definitivno označio prekretnicu u Hondinom. Ugledam test Honde FR-V, otvorim ga da vidim mogu li se pouzdati u vaše. Europa je u to vrijeme u Civic klasi imala Golfove i Kadete koji su.

Honda civic 2.2 cdti problemi
DTEC Sport Mislim kako je ipak ovo prvo posrijedi. Naime, testirani model možda nije toliko lijep (meni osobno) koliko ga.


Honda sada ima i sopstveni turbo dizel agregat 2. CDTi, koji je jedan od najboljih motora na svetu. Udoban i dinamičan, Civic u hečbek. Civic zauzima čak oko jedne trećine ukupne Hondine prodaje na globalnom nivou, izrađuje se u 11 i distribuira u 160 zemalja. Civic ima prednju masku koja izgleda svemirski, a stražnjica nalikuje. Civic je Hondin najuspešnejši model, ki niza prodajne uspehe po vsej zemeljski obli. CDTi dizelskim motorjem, prihaja do.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.