ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

Popravak kompresora klime

Popravak kompresora klime Registracija: Lokacija: osjecki ured za istrazivanje ruda i gubljenje vremena. Kompresor klime - popravak moguć ili. Repariranje kompresora klime, Sanden kompresor - Forum.

Popravak kompresora klime
Servis Klime (repariranje kompresora) - Forum. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoAuto klima Hrastinski u Zagrebu osnovana je 1993. Zalewanie olejem kompresora klimatyzacji Sanden SD7V16 - Duration. Tipičan klipni kompresor sa stalnim volumenom tlačenja.


Popravak kompresora klime
Ima nagnutu pogonsku ploču s klipnjačama koje ciklički povlače ili guraju. UV lampe, termometri, specijalni alati za popravak kompresora. Veliki izbor Krios dijelova za klimu sa naglaskom na dijelove kompresora;. Nakon što me cijelu godinu alfica služila vrhunski sada mi je otišao kompresor klime ili lager na kompresoru,nećemo znati dok to ne rastavimo. Cijena popravka kreće od tisuću kuna za spojku kao na slici, pa sve do nekih 5-6. Popravak kompresora klime, Novi Grad, Vršimo servis i reparaciju kompresora klime za sve vrste vozila.


Ponuda rezervnih dijelova i komponenti za servisiranje, popravak rashladnih sistema u. Ponuda kompresora klime obuhvaća kompresore za osobna vozila do. U velikoj većini slučajeva, klima je neispravna zbog nedostatka freona (rashladne tečnosti), al u slučaju kad je sistem.

Popravak kompresora klime
Najsloženi i najskuplja popravka kod klima uređaja je zamena kompresora. Da li je neko imao problema sa kompresorom klime. Vozim Leona II i trenutno sam nasao na gresku da mi kompresor klime ne pravi dovoljan. Sami popravci mogu biti različiti, ali ih prvo treba utvrditi.


Primjerice nalazi li se kvar na samom kompresoru klime koji ne radi pa ga trebamo popraviti, jesu li. Javljam Vam se s jednim pitanjem pošto sam vidio da ste pomogli mnogima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.