utorak, 13. rujna 2016.

Minimalna plaća u 2017

Minimalna plaća u 2017 Vlada je uredbom u četvrtak na sjednici odredila visinu minimalne plaće u 2017. Vlada Republike Hrvatske utvrdila je visinu minimalne plaće za 2017. Uredbom koja je objavljena u Narodnim novinama br.

Minimalna plaća u 2017
Iznos bruto i neto minimalne plaće u 2016. Kalkulator plaće (osobnog dohotka) za 2017. Očekivani datum promjene: 01-01-2017. Međutim, podložno objavi u službenom.


Visina minimalne plaće za razdoblje od 1. Radi se o najnižem mjesečnom iznosu bruto plaće koji radniku pripada. Minimalna plaća povećat će se za 156 kuna. Uz to, na snagu bi trebali stupiti i neki drugi važni zakoni, primjerice novi Zakon o javnoj nabavi, a na snazi će biti i Vladina uredba kojom je minimalna plaća u. To je za 156 kuna veća minimalna plaća nego do sada (3.120 kuna). Novi iznos minimalne plaće, kao i novi iznosi osnovica za obračun. Prilikom utvrđivanja prijedloga visine minimalne plaće za 2017. Prosječna mjesečna bruto plaća po zaposlenom u pravnim osobama Republike. Evo procjene koliko bi mogla porasti plaća u odnosu na sadašnju, i to na.

Minimalna plaća u 2017
Novine u obračunu plaća koje se isplaćuju nakon 1. Nove osnovice za doprinose, minimalna plaća, prosječna neto plaća.


Dobra vijest za radnike na minimalcu. Hrvatska Vlada na današnjoj je sjednici uredbom odredila visinu minimalne plaće u 2017. Ovaj iznos minimalne plaće prvi puta ćete primjenjivati prilikom obračuna plaća za prvi mjesec 2017. Nedavno sam bila na jednom razgovoru za posao. U oglasu je jasno stajalo da traže VSS. Prijedlog slovenske vlade sindikatima da se iznos minimalne plaće u 2017. U sklopu najavljene porezne reforme Zakonodavac je u prijedlog Izmjena i. Možete li zahtijevati minimalnu plaću u iznosu od 8,50 eura po satu, ako imate.


Vlada bi na sjednici u četvrtak, uz prijedlog proračuna za 2017. U osnovicu ne ulaze naknade plaće ostvarene po posebnim propisima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.