subota, 5. studenoga 2016.

Cugopol pravila

Cugopol pravila Cugopol pravila i upute Herc 7 - samo djevojke piju 8 - pijes sa desnim susjedom 9 - baci kocku , 1-4 pijes toliko,5 piju svi, 6 niko ne pije 10 - plavi pije Decko. CUGOPOL - IGRA ISPIJANJA ŽESTOKIH PIĆA! Osim klasičnih pravila u kojem se gutljaji dijele suigračima, očekuje vas i dosta iznenađenja, pravila, zabrana, malih zamki koje ćete svakom.

Cugopol pravila
Najstarija igra koja za samo nekoliko krugova baca i najvećeg cugera na pod. Uzmete špil karata, dijelite karte u. Igra za hrabre, uporne i izdržljive! Baca se kockica, a s pijunima se kreće po poljima na ploči sličnoj kao i kod Monopolyja.


Cugopol pravila
Bacaju se kockice, isto ko monopol, a na tabli sve pise. Jedna od društvenih igara koja se skoro pojavila, a predstavlja parodiju na čuveni Monopol. Ova igra ima limit od 18+ (da, naravno) i igraju je. Ovde će biti prikazana jedna od verzija pravila. Ako se ne slažete sa ovim pravilima. Cugopol je pivska družabna igra, kateri vedno uspe popestriti zabavo. Igre sa kartama - pravila Lora (ili Lorum) se igra sa 32 karte. Drinkopoly (ili u prijevodu Cugopol) je društvena igra za.


Društvena igra Cugopol, Konjic, 15 KM, Drustvena igra.

Cugopol pravila
Općenito o sajtu, pravila ponašanja, obavijesti, mjesto za predstavljanje novih članova itd. ZATVOR, PARKING, KEČEVI: Igra Monopol dobija pet novih pravila! Ovo je sigurno najpoznatija igra za ispijanja alkohola. Osnovne sheme ulaganja u rulet igri. Stoga, danas u skoro svakoj knjižari možete naići na Cugopol. Sve što vam treba su tabla sa iscrtanim poljima, karte.


Evo ja npr igam s frendovima cugopol,štoflec i čovičića. Pravila igre nisu teška, niti komplikovana. Edit:Mogli bismo sami izmislit. Sigurno si proveo sate igrajući sa svojim drugarima i često nečitajući pravila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.