ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Kaufland gume za auto cijena

Kaufland gume za auto cijena U ponudi su snižene cijene gumene kadica za auto koja je sada samo 19,99kn. Sava zimske gume, izuzetne performanse, razne dimenzije, već od 249,00kn. SAVA gume, povoljne cijene guma i prodaja autogume.

Kaufland gume za auto cijena
Sve navedene cijene izražene su u kunama s PDV-om. Dekoracije nisu uključene u cijenu proizvoda. Proizvode možete kupiti samo u količinama predviđenim. Gume Sava dizajnirane su u Europi i podržane tehnologijom tvrtke Goodyear.
Kaufland gume za auto cijena
Ljetne, zimske ili cjelogodišnje gume?


Mi Vam nudimo širok izbor dimenzija, proizvođača. Cijene su izražene za gotovinsko plaćanje. Novi Peugeot 308 je Car of the Year 2014. Isto kao što stajanjem u garaži ne postajete auto. Dostupnost: Pri kraju zaliha, kontaktirajte nas za potvrdu stanja. Napomena: U navedene cijene nije uključena montaža. Kupite nove auto gume sava po super povoljnim cijenama - Plaćanje karticama do 12 rata - Dostava na vrata u roku 48 sati.


Prodaja auto guma u oglasima sa slikama i cijenama auto guma.

Kaufland gume za auto cijena
Veliki izbor zimskih guma - Kupite sada online, besplatna i brza dostava od gume. Ovdje možete pronaæi gume koje trebate po najpovoljnijim cijenama. I ovoga tjedna odabrali smo proizvode koje možete pronaći po još povoljnijim cijenama! Muške bokserice 95% pamuk, 5% elastan udobna široka guma u pasici. Imas negdje u nekoj polici u autu servisnu knjizicu i uputstva za auto. Dok je cijena limuna visoka, cijene šećera su rekordno niske.


Prijetili su mi, htjeli me tući i probušili su mi gume na kombiju. Kaufland Top akcija za početak tjedna! Pripremite auto: Vozačima od danas prijeti kazna od 700 kn. Potražite akcijske menije po izuzetno niskim cijenama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.