utorak, 14. veljače 2017.

Nova škoda superb 2016

Nova škoda superb 2016 KODA SUPERB je Autem roku 2016 v České republice. Skvelým príkladom je veľkorysý priestor pre nohy cestujúcich na predných i zadných sedadlách. Asistent rozjazdu do kopca (pre AP v sérii).

Nova škoda superb 2016
Na bratislavskom autosalóne zverejnila Škoda oficiálny cenník novej vlajkovej lode Superb. Zajímavostí je nová funkce, zabraňující takzvanému podjíždění vozidla. Mladoboleslavská automobilka v úterý na opulentním večeru pro sedm stovek hostů představila ve Fóru Karlín v Praze nový superb. Superb třetí generace dostala kompletní ceník.


Nova škoda superb 2016
Pratite uživo predstavljanje redizajniranog modela ŠKODA Octavia -. Plus, Safety pack, Comfort pack (platný od 1.12.2016). Celkový maximální objem ve dvoumístném. Nová výbavová verze je k dispozici pro karosářské verze liftback a kombi. Vizualizer je Simply Clever alat kojim možete probuditi dizajnera u sebi i tako se upoznati sa novom generacijom. Po facelifte dostane nová Octavia štvoro očí a po prvýkrát aj trojvalcový motor 7 fotografií v galérii Po. Pozrite si v galérii, ako sa Škoda Octavia menila v čase ˂˂˂.


Novi model je impresivan dokaz inženjeringa marke i konkurentnog dizajna. Prague to Poland in the spacious Superb.

Nova škoda superb 2016
I heard one of them say, "Nova Skoda Superb" with a big smile on his face, "3. Zatímco Amerika léčí své nutkání projevující se potřebou převážet spoustu povětšinou prázdného prostoru pickupy a SUV, v Evropě dáváme. KODA Muzej u Mladoj Boleslavi je zabaležio rekordnu posećenost u 2016. Motor, Active, Ambition, Style. AKCIJA - ŠKODA zimski servis 2016 - U periodu 03.


Porsche Maribor Šentiljska cesta. Stigla je Nova Škoda superb Uoči svetske premijere koja je zakazana. Ajpeda, tu je Apple CarPlay sistem, a od 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.