srijeda, 15. veljače 2017.

Poslovi za srednjoškolce 2016 zagreb

Poslovi za srednjoškolce 2016 zagreb Za poslove uz koje nije naveden kontakt, prijave su na tel. Pregledaj svakodnevnu ponudu novih poslova i pronađi posao! Studenti, ali i srednjoškolci, koji žele zaraditi koju kunu sa strane mogu obavljati razne poslove za koje ne trebaju.

Poslovi za srednjoškolce 2016 zagreb
Osim 11 tisuća novih korisnika u NSK, evo koje su knjige 2016. Svi studentski poslovi na jednom mjestu! Zahvaljujući učeničkim servisima, srednjoškolci tijekom ljetnih praznika imaju priliku za sezonski posao.


Ljetni praznici prilika su za učenike.

Poslovi za srednjoškolce 2016 zagreb
Pronađi posao u oglasima za zapošljavanje. Opis posla i javljanje na oglas: Agrivi, globalna ag-tech tvrtka, traži studenta koji će analizirati ponašanje naših kupaca i davati izvještaje o. Zagreb-Susedgrad, Grad Zagreb Stručna. Posao preko ljeta više nije tlaka, muka i nešto nepoželjno, već upravo. Imam 17 godina, i kao većina srednjoškolaca imam pravo na rad preko praznika. Kako mi vrijeme ne bi propalo pokušat ću naći posao preko.


Budući da i sama honorarno radim tokom ljeta ali i cijele školske godine, znam koliko mi je bilo bitno naći posao kojim ću biti zadovoljna. TEHNIČKA ŠKOLA ZAGREB obavlja poslove posredovanje za povremeni rad. Prenosimo vam kratki vodič za srednjoškolce, koji će školarcima pomoći pri.

Poslovi za srednjoškolce 2016 zagreb
Kada pronađete posao, učenički servis vam izdaje ugovor. Ako volite rad s ljudima, ovo je posao za vas. Pružanje izvrsne usluge našim kupcima na svježim odjelima i blagajni, vođenje brige o svježini proizvoda te.


Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu. Ako tražite ili nudite sezonski posao na pravom ste mjestu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.