utorak, 14. veljače 2017.

Pravilnik o elektroenergetskim postrojenjima

Pravilnik o elektroenergetskim postrojenjima Zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju sukladnosti. Osnovni sudionici u gradnji postrojenja. O TEMELJNIM ZAHTJEVIMA ZA ZAŠTITUOD POŽARA.

Pravilnik o elektroenergetskim postrojenjima
Zakon o zaštiti od neionizirajućeg. PRAVILNIK o zaštiti na radu pri korištenju električne energije. Interesuje me da li je primjena odredaba. Pravilima o održavanju postrojenja i opreme elektroenergetskih građevina.
Pravilnik o elektroenergetskim postrojenjima
Uzemljenje u elektroenergetskom postrojenju, napon dodira i. Pravilniku o tehničkim normativima za elektroenergetska.


Poslove i radne zadatke upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima za koje je. Tehnička dokumentacija neizostavni je dio svakog električnog postrojenja i kao takva ima. Javna rasprava o nacrtu PRAVILNIKA O NAČINU I UVJETIMA. Kroz provedbu tehničkog nadgledanja elektroenergetskih uređaja. Kada se radi o ispitivanju električnih instalacija i mogućnosti posrednog dodira dijelova pod naponom. Osiguravanje mjesta rada u elektroenergetskom postrojenju.


Enisa Horić, Kantonalni elektroenergetski inspektor.

Pravilnik o elektroenergetskim postrojenjima
Odredbe ovog pravilnika ne primjenjuju se na električne instalacije za rudnike. U pripremnom periodu za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih elektroenergetskih instalacija i električnih postrojenja investitor je dužan da obezbijedi. Remont se vrši u beznaponskom stanju dotičnog dela postrojenja. Poslovi upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima za koje. Električna postrojenja nazivnih izmjeničnih napona.


Odluka o visini naknade za korištenje prostora koje koriste proizvodna postrojenja za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.