srijeda, 19. srpnja 2017.

Servis bicikla mostar

Servis bicikla mostar Bicikla-Mostar Vision Trade -prodaja i servis. Osnovna djelatnost kompanije je prodaja bicikala, biciklističkih. Sarajevo kako bi izabrali svoje ljubicme ili uradili servis na biciklu.

Servis bicikla mostar
Novosti, savjeti, zanimljivosti, trendovi, natjecanja, zdravlje. Najbolji izbor bicikla, opreme za bicikla, kao i fitness opreme! Iz asortimana izdvajamo: BICIKLI ZA SVE UZRASTE, FITNESS OPREMA. Firma Vision Trade iz Sarajeva generalni zastupnik ovog proizvođača za BiH je otvorila svoju poslovnicu u Mostaru.
Servis bicikla mostar
Servis bicikala, Grad Mostar, 107 KM, servis,generalka,bicikli,bmx,nakamura,scot,capriolo,pegasus,trek,cube,fokus.


Predstavljamo našeg sugrađanina koji se godinama u centru grada bavi popravkom bicikla. Iznajmljivanje vozila, motora, bicikala. Specijalizirana prodavnica i servis bicikla i biciklisticke opreme. Prehrana; Bijela tehnika; Mali kućanski aparati; Akustika; Salon namještaja; Rasvjeta; Motori i bicikli; Sanitarije. Hercegovačko-neretvanski, Grad Mostar. DODATNI SADRŽAJ: Supermarket; Parfimerija.


Mostar je danas dobio prvo natkriveno parkiralište za bicikla koji će biti na usluzi studentima i profesorima kampusa Sveučilišta u Mostaru. Mostaru je upriličeno potpisivanje sporazuma o dodjeli 80 bicikala i 10 setova alata.

Servis bicikla mostar
Svi sadržaji objavljeni na web servisu HMS. Provjereni smo dobavljač, s iskustvom, za nabavu bicikala i biciklističke opreme europskog porijekla. Prodaja bicikla, servis bicikla, najveća ponuda bicikla u EXTREME bicikli shop u Splitu. MAGNETSKI BICIKL MAG-1900U SA 7 PROGRAMA. Gospodarska zona bb Čitluk i Stjepana Radića 31 Mostar nudimo i usluge servisa.


Upućeniji tvrde kako su uštede koje se ostvaruju korištenjem bicikla za. StarMo", Boris Kunštek, koji drži servis za popravku bicikala.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.