četvrtak, 24. kolovoza 2017.

Francuski ventil adapter

Francuski ventil adapter Francuski ventil adapter Praktičan i jednostavan adapter omogućava brzu prilagodbu Presta (francuskih) ventila pumpama opremljenim Schrader (auto). Biciklistički ventili – kako pravilno napumpati gumu? Onu malu maticu na francuskom ventilu odšarafi do kraja i onda ju pritisni na kratko do kraja tako da gumu malo izdušiš potom navidaj adapter.

Francuski ventil adapter
Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Na kraju, nakon što skinete adapter, kapicu presta ventila zavrnite do kraja. Treba mi adapter da sa kompresora koji ima kraj za auto-ventil naduvam gumu sa francuskim (presta) ventilom.
Francuski ventil adapter
Oprema i dijelovi - VENTILI - Rog Joma d. Vktech 5PCS Converter Presta to Schrader Bicycle Bike Valve Adaptor Tube. Adapret kojim se francuski ventil pretvara u auto ventil.


Kvalitetniji i skuplji obručevi imaju adapter na samoj rupi koji se skida ili ostavlja. Adapter pumpe sa presta na auto ventil. How to inflate a bicycle tire with a Presta valve adaptor + floor pump by Giant - Duration: 4:10. Odjebi glupi francuski ventil i rijesio si sve probleme. Presta), potreban adapter ○ duljina ventila 32mm.

Francuski ventil adapter
Zdravo, skoro sam kupio nov bajk koji ima Presto ventil. Matica drži ventil na mestu kad se unutrašnja guma izduva.


ADAPTER FRANCUSKI VENTIL NA AUTO VENTIL. Presta) ventil, potreban adapter duljina ventila 32mm. Michelin Zračnica Airstop Treking presta (francuski) ventil. Kupuj povoljno Kape za ventile online na Kape za ventile. Odgovara za gume sa Dunlop i Francuski (presta) ventilom. Pumpa nema crijevo, nego se spaja direktno na ventil.


Brass i biciklističke Spojka i adapter za Presta ventilom , francuski ventil, ventil Schrader , američki ventil, ventil šume izrađene u Kini.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.