četvrtak, 24. kolovoza 2017.

Motorka ne pali

Motorka ne pali XXQ3O7zrixoSpremljeno u privremenu memorijuSlično10. Dobio sam nedavno od prijatelja motorku,neke žnj marke jer se njemu neda zaje. Više rezultata za poljoprivredni-forum. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. MOTORKA PALI IZ PRVE","rh":"youtube. Motorna pila(benzin) teško pali - Forum. Kvar se desio iznenadno motorka uredno odradila rezanje i drugi dan je idem zapaliti kad ono.

Motorka ne pali
Kako pali kad je topla i da li opće pali.


Kako Bosanac majstorski sa bagerom pali upaljač. SubscribeSubscribedUnsubscribe 2121. Kupio sam jeftinu stihl motorku model MS 210. Nije puno koristena, ali je prethodni gazda nije palio 18 meseci. Naravno, serviser je to sve poštelao, pila pali iz prvoga, ne vrti lanac više ni. E sad, kad radi u ler gasu, motorka radi bez problema, ko sat ! Standardni simptomi za neispravnu elektroniku (bobina sa intgrisanim tiristorom): testera pali normalno radi 10-tak minuta, zatim se ugasi i ne. Ako je rak masline jako zahvatio stablo, motorka i pali.

Motorka ne pali
No, što ako je to neka početna faza, onda idemo u borbu", rekao je.


Husqvarna je sakupila iskustva iz šume, preporuke, savjete i znanje kako bi vam omogućila da izvučete najviše od vašeg profesionalnog šumarstva. Motorka stihl 026 u odličnom stanju. Podívejte se, jak se Jorge Lorenzo na Mallorce spálil o svůj závodní motocykl při oslavách titulu šampiona MotoGP získaný v neděli ve Velké. Netko(ne ja) je slučajno ulijao u rezervoar mješung za motorku. I ja je imam i imam identican problem,tesk pali kad ne pali duze. Lagana i efikasna svestrana pila, idealna za one koji traže pilu koja se izuzetno lagano pali i kojom se vrlo lagano rukuje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.