četvrtak, 24. kolovoza 2017.

Posao zagreb ponuda

Posao zagreb ponuda Frizerski salon u centru Zagreba traži frizerku - frizera, iskustvo nije uvjet. Pronađi posao u oglasima za zapošljavanje. Ponuda aktivnih natječaja za zapošljavanje u Hrvatskoj.

Posao zagreb ponuda
Zagreb, Grad Zagreb Stručna sprema: SSS - srednja. Oglasi za posao objavljeni u posljednja 24 sata. Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu.


Administrativni posao u indirektnoj prodaji.

Posao zagreb ponuda
Mjesto rada: ZAGREB, Općina: GRAD ZAGREB, Županija: GRAD ZAGREB; 2. Prelistajte, je možda se ovdje nalazi Vaš idući posao. Trazim dadilju za pomoc majci s blizancima starim mjesec dana, u Zagrebu. Prosječna cijena čuvanja djece je 25,83 kuna po satu (ponuda) i 22,68 kuna po satu. Za naseg klijenta trazimo nekoliko elektricara ili elektrotehnicara za rad u BMW Werku u Münchenu. Radi se industrijska instalacija te je posao dugorocan i. Na stranici Studentskog Centra u Zagrebu osvanula je neobična i zanimljiva ponuda za posao.


Zaposlenici su kroz dugogodišnju tradiciju ključ uspjeha tvrtke HUP-Zagreb d. Agencija hitno potražuje veći broj pomoćnih radnika NKV t.

Posao zagreb ponuda
Tu možete pronaći trenutačno otvorena radna mjesta i ponude za posao diljem. Zadnju ponudu za posao dala je tvrtka TELEGRAM RODA d. Tražimo kandidate koje vodi strast za. Rezultati se odnose na sve županije. IBAN HR20 2340 0091 1107 6772 4 pri Privredna Banka Zagreb - Temeljni. Posao financijskog savjetnika u Zagrebu. Mi nudimo nasim zaposlenicima dugoročni i legalan posao sa redovnim.


Zavisi o Vašem mjestu stanovanja, ćemo Vam izreći dobrodošlicu u Zagrebu. Zasnivanje i prestanak rada službenika i namještenika gradskih upravnih tijela, prava na rad i po osnovi rada u djelokrugu su rada Stručne službe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.