ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

Kako izračunati plaću po koeficijentu

Kako izračunati plaću po koeficijentu Prema stupnju stručne spreme za rad na radnome mjestu. Kolika je minimalna plaća za visoku stručnu spremu (VSS)? Minimalna osnovica (bruto plaća) za plaćanje doprinosa za radnika u punom.

Kako izračunati plaću po koeficijentu
Malo sam padobranac sa ovakvim pitanjima. Pogledala sam: najniže bruto plaće definirane su samo prema. Najniža plaća trenutačno je 2169 kuna bruto (1711 kuna neto), odnosno. Bruto plaće prema sektorima NKD-a i stupnju stručne spreme u 2011.


Kako izračunati plaću po koeficijentu
Podaci DZS-a obuhvaćaju sve zaposlene po stručnim spremama koji su imali. Prosječna mjesečna bruto plaća po zaposlenome u pravnim osobama Republike Hrvatske za razdoblje siječanj – kolovoz 2015. Iznos minimalne plaće utvrđuje se preračunavanjem osnovice za izračun minimalne plaće u bruto iznos na način da se neto iznos osnovice za. Prema tom novom uređenju, osnovica za izračun minimalne plaće utvrđuje se kao bruto iznos umnoka mjesečnog praga rizika od siromatva za. Opis, postotak, NKV, PKV, KV, SSS, VKV, VŠS, VSS, MAG, DR. Zanima me kolika je osnovna plaća državnog službenika upravnog.


Da radis u mojoj firmi sa koeficijentom 3. Načina za izračun plaće postoji mnogo i najbolji način je računanje putem kalkulatora. ZapKolicnik, Koeficijent za izračun plaće zaposlenika.

Kako izračunati plaću po koeficijentu
Upišite tražene podatke u označeno bijelo polje i dobit ćete svoj obračunski koeficijent i bruto plaću. Za eventualni razliku u obračunskom koeficijentu ili. Zakona zaposlenima u državnim službama uskraćuje se uvećanje koeficijenta. Plaću službenika, odnosno namještenika čini umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta na koje je službenik, odnosno namještenik raspoređen i. Zna li netko po kojem sistemu se obračunavaju plaće u srednjoj.


Ne želim nikoga napadati, nego bih prvo sama izračunala, pa da.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.