ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

Najbogatiji hrvati u americi

Najbogatiji hrvati u americi Andronica starijeg samo su manjim dijelom etnički Hrvati, dok je njegova udovica Iris Čileanka. Ni Andronico, glavni tvorac bogatstva. Popis sadrži osobe koje su Hrvati ili djelomičnog hrvatskog podrijetla.

Najbogatiji hrvati u americi
Mark Begich - američki senator s Aljaske i bivši gradonačelnik Anchoragea; Nick Begich. Hrvati_u_SAD-uBufretLignendeOversett denne sidenHrvati u SAD-u građani su Sjedinjenih Američkih Država koji se izjašnjavaju da. Americi i slobodu izražavanja svoje.


Imamo para ko drva, kakvi američki i ruski milijarderi: U ovom mestu žive najbogatiji Hrvati, evo kako su došli do novca (VIDEO).

Najbogatiji hrvati u americi
Najbogatiji Hrvati trgovci i proizvođači hrane. Nakon teksta u Svijetu inženjer podrijetlom iz Vareša u BiH postao je zvijezda. Zasuli su ga pozivi onih koji traže pomoć ili nude projekte za. Potaknuti najnovijom namjerom Danka Končara, Hrvata koji je stekao veliko bogatstvo dugotrajnim radom u inozemstvu, da investira veliki. I danas slovi kao najbogatiji Hrvat svih vremena.


Rodio se u Kloštru pokraj Ivanić Grada, no uvijek je rado dolazio u posjet djedu u zaselak. Atlantik grupe Emil Tedeski - najbogatiji su Hrvati, navodi. Cepter najbogatiji Srbin u inostranstvu. Slijede Sjedinjene Američke Države s 138.

Najbogatiji hrvati u americi
Sastavljena je lista najbogatijih Europljana, koju čini 18 milijardera. Relevantna lista, koju je sastavio Business Insider, izuzetno je zanimljiva. Oni su najbogatiji Hrvati, ali jeste li znali ove zanimljivosti? Top 25: Ovo su najbogatiji ljudi na planeti.


Clevelandu sastali naši najbogatiji Hrvati u iseljeništvu i predstavnici Vlade te odlučili. I PUTINA Američki mu se predsjednik hvalisao svojom popularnošću, obrušio se na. Todorić najbogatiji, Mišković četvrti. Details: Category: media servis.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.