subota, 16. srpnja 2016.

5 Razred osnovne škole - testovi

5 razred osnovne škole - testovi RAZRED za samostalnu provjeru znanja. PRIPREMA ZA PRVI PISMENI ISPIT ZNANJA.

5 Razred osnovne škole - testovi
Ovi testovi su odabrani iz naše zbirke: ZBIRKA POTPUNO RIJEŠENIH TESTOVA ZA 5. Računanje vremena i podjela prošlosti Ljudske zajednice Kameno doba Život u kameno doba Nalazišta. Spremljeno u privremenu memorijuSlično12. Katalog linkova matematičkih sadržaja za osnovnu školu.
5 Razred osnovne škole - testovi
Početna Dječji kutak Radni listići iz povijesti za 5. Kontrolni i pismeni zadaci iz srpskog jezika i matematike za učenike osnovnih i srednjih škola.


Video lekcije i testovi iz matematike za 5. Skupovi - Geometrijski objekti - Deljivost brojeva - Ugao - Razlomci - Decimalni brojevi - Simetrija. Suvremeni ispitni materijali u ispitima znanja korisni su nastavnicima kao nastavno sredstvo za provjeru učeničkog znanja te kao izvor zadataka za domaće. Treba nam inicijalni test iz matematike koji djaci pisu na pocetku 6. Video je namijenjen učenicima osnovne škole (5. razred) i njihovim roditeljima kojima bi predstavljena. Flash igre, kvizovi, interaktivne povijesne karte, interesantni članci i drugi sadržaji za ponavljanje nastavnog gradiva za povijest 5. Svaka pitalica sadrži pitanja iz lekcije sa strane na kojoj se nalazi.

5 Razred osnovne škole - testovi
Religioznost i čovjek, radni list za 8. Velike monoteističke religije, radni list za 5. Matematika 5 Matematika za peti razred osnovne škole. Hrvatska krijesnica: udžbenik hrvatskog jezika za 5. Ispite znanja za dopunski i individualizirani rad; Zbirke testova za dodatni rad. Artmedia igre, testovi i zadaci u enje i vje banje matematike za. Prolje e u mojoj ulici sastav za 5 razred pismeni sastavi za skolu.


Inače, ima dosta tih testova, ali bez rješenja, pa ne znam koliko ti je to ok.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.