subota, 16. srpnja 2016.

Američki quarter konj

Američki quarter konj Congratulations to Slavica Robic,Croatia! Američki quarter-konj uzgaja se za utrke na kratkim i ravnim stazama i najbrži je konj na svijetu. Bez zaleta može u roku 20 sekundi pretrčati.

Američki quarter konj
Neki povjesničari vjeruju kako je to najstarija pasmina u Sjedinjenim Američkim. Američki četvrt Konj je prvi pasmina konja porijeklom iz Sjedinjenih Američkih. S jedne strane brz, okretan, čvrst i izdržljiv, a s druge strane miran i pouzdan.


Konj (Equus ferus caballus; Sinonim: Equus caballus) je veliki četveronožni sisavac, pripadnik roda Equus.

Američki quarter konj
Quarter-konj uzgaja se više od 300 godina. Jahaći konj - (sedlenik) je američki konj izvrsna držanja. Tim svojim instinktom i izvrsnim refleksima, uvježbani Cutting konj vrlo spretno. From the information provided. Ena od prvih pasem športnih konj, vzgojena v S. Ameriki (leta 1665), je pasma quarter horse.


Ti konji dosežejo na kratkih razdaljah velike. Luis Naslov originala: The Horse And his Boy - K. Od kada je osnovano udruženje za uzgoj quarter – konja, on je postao jedan od najčešćih.

Američki quarter konj
Prodaje se priplodni pastuv rase američki quarter, Suprise Rooster star 6. Ponuda dana - priplodni pastuv rase američki quarter, Suprise Rooster, na prodaju na Farmia sajtu. Appaloosa je tipičan western konj, te stoga ima izvanredan kenter i galop. Današnji konji appaloosa rezultat su križanja Palouse konja s quarter konjima. Imali su zapravo osoba okolo i gledati na konju da vidi ako je.


Kupujem podrepnik (kuskun) za vezivanje repa da konj ne maše. Domaći konj i domaći magarac, domesticirani oblici divljih konja odnosno afričkih divljih. Jahači konj -( sedlenik) je američki konj izvrsna držanja. Tako je, zaparavo, i dobio ime - postizao.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.