nedjelja, 24. srpnja 2016.

Ect senzor simptomi

Ect senzor simptomi Sve sto moze da ometa senzor u detekciji promene pritiska odrazava se na formiranje smese. Pretposatavljam da je to senzor temperature ulja u motoru. MAP senzor je veoma važan senzor u vozilu jer prati i registruje.

Ect senzor simptomi
Na temelju signala, napona sa ect senzora ECU podešava količinu goriva kod. Senzori na modernim SUS motorima nadziru niz izlaznih. Ispitivao sam ispravnost mog MAF senzora na 156 JTD i ustanovio da je. Ovi svi simptomi uzrokuju nepravilan rad motora jer centrala nema. KW 8V20 objava9 svi 2012senzor temperature motora18 objava9 tra 2008Više rezultata za alfisti.


Spremljeno u privremenu memorijuSlično24. Normalno sam prvo provjerio ECT i sa njim je sve u redu, izmjereni otpori po. OMEGA CODE 15 GRESKA I kupnja senzora. X16xel divlja sa okretajima u leru i. Pitanja i odgovori vezani uz popravak automobila i dijagnosticiranje. ECT senzor ili zaštopan filter goriva. Jucer se opet upalila lampica upozorenja i kad sam kasnije palio auto lampica grijaca je dosta dugo svjetlila sto su, ako se ne varam, simptomi da je otisao ECT. U ovom dijelu ćemo opisivati senzore na motoru automobila te možda neće biti baš svi senzori obuhvaćeni ali oni glavni i neophodni za rad.


Ect senzor simptomi
Kažem problem je identičan po simptomima samo što imam plin pa svaki. Bravo jtd 105 ks - nakon čišcenja map senzora potrosnja porasla. Mjernim instrumentom provjerite senzor temperature rashladnog sredstva motora (ECT) i senzor temperature usisnog zraka (IAT). WD-40, i do skoro je bio dobar, ali sad se opet javljaju stari simptomi. Koji su simptomi zaprljanog, pokvarenog MAP-a? Bar) i onda testiraj da li se pojavljuju isti simptomi.


Uzroci radi kojih motor nema dobar ler gas su : senzor temperature motora, aktuator.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.