četvrtak, 7. srpnja 2016.

Najvece ubice svijeta

Najvece ubice svijeta TOP LISTA KRVOLOKA Ovo su najveće masovne ubice na svetu. NAJGORI OD SVIH Ovo je najsadističkiji ubica u istoriji. TATA STALJIN Prokletstvo dece jednog od najvećih krvnika u istoriji sveta. Ujedinjenog Kraljevstva, Francuke i. Daily Mail je napravio listu najvećih masovnih ubica XX veka. TOP 10: Najvece nerjesene misterije na Svijetu! Da Ne Povjerujes 504,463 views. Mi, serijske ubice smo posvuda, mi smo vaši sinovi, vaši muževi, mi smo svuda, a sutra će ponovo umreti neko vaše dete”, rekao je serijski. Za mnoge serijske ubice kao što je Džek Trbosek znamo, ali postoje i one, mnogo gore, za koje nikada niste čuli.


Svetski mediji oduvek su bili puni priča o ubistvima koja su počinili muškarci, ali za razliku od muških serijskih ubica, žene koje su počinile. Najveće mafije sveta Sećate se kojeg mafijaškoga filma? Verojatno ste svi gledali ako ništa bar legendarnog Kuma. Da li moža poznajete nekoga mafijaša? Ripper) je pseudonim vjerovatno i najpoznatijeg serijskog ubojice na svijetu. Serijske ubice u većini slučajeva završe uhapšeni, o njima se napiše.


Lica, i ono što policiji zadaje najveće probleme, jeste to što 15 zločina.

Najvece ubice svijeta
Anujka di Pištonja (1837 - datum smrti nije poznat) bila je najveća. Kim Il-Sung, Sjeverna Koreja: Procjenjuje se da je odgovoran za smrt 1,6 milijuna ljudi. Zatvorenici u radnim logorima bili su prisiljeni. Prema Nemačkom „Bild“ časopisu Top lista najvećih svetskih političkih. Titovih ubica Oznaša čije su ruke.


Mi nismo narodi mi smo povodljiva rulja i zaratit ce mo opet kad to razvijeni svijet poželi! Delphine LaLaurie je bila jedan od najvećih. Daniel Camargo, je u svijet kriminala ušao uz pomoć tadašnje zaručnice. Staljinov egzekutor, najbrutalniji ubica svih vremena. Danas se najvećim zločincima u istoriji s pravom smatraju ljudi. OVO JE NAJOPASNIJI ZATVOR NA SVIJETU Surove ubice i njihove najveće rivale stavili jedne pored drugih.


Monstrumi bivše Jugoslavije: Najpoznatije ubice i njihovi zločini od Vardara do Triglava. NE SEĆA: Šapčanka Persa bila je najveći prestonički zadužbinar. Bilo da je reč o morbidnoj radoznalosti ili želji da se "zaviri" u poremećeni um.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.