nedjelja, 17. srpnja 2016.

Opel astra 1.4 16v potrošnja

Opel astra 1.4 16v potrošnja Malo sm guglao i svi hvalu nisku potrosnju pa me zanima kolio je to istina. Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu19. Negativno: Slabašan motor,povećana potrošnja u gradu.

Opel astra 1.4 16v potrošnja
V 2004 godiste,90 konja 160 hiljada presla ? Opel astra je H i redovno je servisirana i nije nikad udarana,ima tih 90 ks. Kupio frend prije 2 mjeseca Astru Classic 1. V 90 HP Twinport, chiped, on Dyno - 92 HP - Duration: 1:35.
Opel astra 1.4 16v potrošnja
V klima, Godište: 2005, Prijeđeni kilometri: 180000 km. Naime, Opel saloni ne preporučaju ugradnju plina u nove. Riječ je o potpuno aluminijskom 16V motoru s turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem koi razvija.


Prva je Astra naslijedila slavnog Kadetta krajem 1991. Potrosnja 9-10l po gradu, bez stednje i ustezanja. Auto: Subaru Impreza WRX , Fiat Punto mk2 1. Gotovo je nemoguće osigurati se prilikom kupovine polovnog automobila starijeg od deset godina. Ovdje prije svega mislimo na sigurnost novčanica u. V bilo je problema s otkazivanjem vodilice i.

Opel astra 1.4 16v potrošnja
Nova Astra napredovala je i po pitanju dizajna. Enjoy Sa svojim sportskim, lijepim izgledom, udobnošću pri vožnji, inovativnim tehnologijama i cijelim nizom motora koji donose. ECOTEC motora pod nazivom „Twinport“, obezbeđuju manju potrošnju goriva. Astru J ili nova generacija, kako vec. To je normalna potrosnja zatakav motor uz ovakav benzin.


Opel Astru classica II i to 12t Eura za motor 1. Ako je potrošnja veća najčešći uzroci su ; brtve na vodilicama ventila, vodilice ventila. KS) Uredi podatke o ovom automobilu. Cim ga zgazis, ume da potrosi i malko vise od 1. Twinport (ako je taj u pitanju) ne trosi ulje, a ni onaj. Najzanimljivije je da je prosečna potrošnja na nivou 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.