subota, 16. srpnja 2016.

Pivnica runda osijek

Pivnica runda osijek Pivnica Runda dodaje novu fotografiju. Dođi s ekipom i zarundaj uz točena. Nova osječka pivnica Runda utvrđena je u podrumu Radićeve ulice sa.

Pivnica runda osijek
Najnoviji član ove craft trojke je pivnica Runda koja se nalazi u. Unutarnji prostor pivnice simpatično je uređen u pubovskom stilu i odiše domaćom atmosferom što privlači. U znak zahvalnosti što ste prepoznali i podržali našu inicijativu otvaranja pivnice s isključivo domaćim točenim craft pivom cijene u Rundi ostaju nepromjenjene! Nova runda ima novu rundu, to jest novo pivo.
Pivnica runda osijek
PM - 9 0 replies 0 retweets 0 likes.


OSIJEK CRAFT BEER FESTIVAL koji organizira kušaonica piva. Predavač: Miroslav Šuvak (Nova Runda), Od iskustava o pokretanju proizvodnje, kvalitete, pa do distribucije i prodaje piva. Vrlo važnu ulogu u rastu lokalne scene imaju pivnice koje su se. Kako je većini pivara tek nedostižan san kuhati i gledati kako pivo napreduje na. Nova Runda je prva izbacila American Pale Ale, zatim Brown Ale (Brale). Proglašenje pobjednika očekuje se oko 19 i 30, a nakon toga slijedi zabava u pivnici Runda.


Najbolji će kao nagradu dobiti Star Wars BB-8. Osijek je trebao American bar Dollar.

Pivnica runda osijek
U #pivnica slušamo predavanje o belgijskoj pivi. ZA UGOSTITELJSTVO I USLUGE,77319426331,Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i. U kolijevci Hajduka, kultnoj pivnici "U Fleku" u kojoj su splitski studenti 1911. Blind Hackathon - Bez browsera, procesora, terminala, gulpova, gruntova i ostalih forica — samo vi, text editor, dobar. Vrtite rundu prijateljima, skočili ste na gablec ili organizirate krstitke. Runda, Pita bar, Nargila bar i sada.


Plavi sponzor Kluba Pivovara i pivnica Medvedgrad u svojim objektima za članove Futsal.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.