subota, 16. srpnja 2016.

Zamašnjak cijena

Zamašnjak cijena Dvomaseni zamašnjak vlasnici vozila uglavnom proklinju, jer im u servisu preporuče zamjenu, a cijene im se kreću od 2000 do 5000 kuna. SETOVI KVAČILA PROIZVEDENI PO ISO standardu i certifikatu TUV. II▻Set kvačila + dvomaseni zamašnjak GOLF 5 , 6 , OCTAVIA 1.

Zamašnjak cijena
TDI 77kw Modul uključuje: zamašnjak. Sachs i Valeo imaju prilagođeni jednomaseni zamašnjak, koji mijenja dvomaseni, za trećinu cijene. Od čega strada zamašnjak i kako znati da li je loš? Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSlično19.


Zamašnjak cijena
ProParts - Eto me malo s cijenama :) Setovi kvačila s. D 89kw i 100KW LUK 415 0217 10 + 624 3159 60 –. Za razliku od klasičnog zamašnjaka, DMF-zamašnjak ima masu podijeljenu na dva dijela, a između tih masa postavljena je spiralna opruga koja je duža i manje. Zamašnjak za VW Golf V, Godište: 03-10. Cijena seta kvacila+zamasnjak za hondu accord 2003. Vaša ušteda: 27,00% Cijene sadrže PDV. Za sve ostale informacije (cijena, dostupnost, ponudu):. Koliko kosta set kvacila i plivajuci zamajac za GOLF V, ima li neka preporuka kod kojeg majstora da se to zamjeni sve? LUK dvomaseni zamašnjak sa kuplung setom = 4500Kn.
Zamašnjak cijena
Ne bojim se toliko kvačila koje košta cca 2500 kn, koliko zamašnjaka čija je cijena 0ko 5500 kn.


Dobio sam informaciju od Zubija da je kod tog. U ovlašćenom servisu je cena zaista paprena, oko 2000 EUR što je oko. Vukasoviću, cena zaista nije mala, jer se radi o velikom, i moćnom. VALEO set (lamela, korpa, ležaj, zamašnjak) = 2. E da, cijene su sa popustom i PDV-om te za gotovinski naćin plaćanja, a ujutro. Nažalost, otkazao je zamašnjak s dvije mase, a to je boljka novijih. Cena remontovanih plivajućih zamajaca nije tako strašno velika. Multijet motor u Alfi 156, 159, Fiat Cromi je 25,000 dinara. Da li neko zna koja bi bila cijena tog seta za Corsu?


Znaci, set kvacila (lamela sa federima) i jednokomponetni zamasnjak. Pošto je sam postupak izmjene lamele vrlo složen utoliko je i cijena. Ugradite ponovo odgovarajući zamašnjak s dvije mase i odgovarajuću spojku i riješite navedeni problem. Na žalost kvaliteta ima uvijek svoju cijenu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.