ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

Visina plaće prema stručnoj spremi

Visina plaće prema stručnoj spremi Pregled visine plaća prema nekim kolektivnim ugovorima. Pitanje određivanja visine plaće uređeno je odredbama članka 90. Tablica: Najniža mjesečna bruto plaća prema skupini složenosti posla.

Visina plaće prema stručnoj spremi
Plaće u županiji prema stručnoj spremi - 2011. Prijedlog početnih koeficijenata po stručnoj spremi i njihov udjel u prosječnoj bruto plaći u RH primjenom definicije o. Minimalna plaća je najniži mjesečni iznos bruto plaće koji radniku pripada za. Visina minimalne bruto plaće Vlada Rebublike Hrvatske svake.
Visina plaće prema stručnoj spremi
Ne postoji minimalna plaća za VSS, koja bi obvezivala sve poslodavce. Izračun minimalnog iznosa plaće propisan je Zakonom o. Malo sam padobranac sa ovakvim pitanjima.


Prema stupnju stručne spreme za rad na radnome mjestu. Objavljene su visine osnovica za minimalnu plaću i prosječnu plaću za potrebe. Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim. Stranica 62-Plaća - tehnička pitanja Posao i karijera. Uredbu o visini minimalne plaće sukladno kojoj će minimalna plaća od 1. Stupanj obrazovanja i dalje uvelike utječe na visinu plaće.

Visina plaće prema stručnoj spremi
Analitičari su ispitivali plaće prema stručnoj spremi, djelatnostima. Tako se sada osnovica za izračun minimalne plaće utvrđuje kao bruto.


Prema njoj, visina minimalne plaće za razdoblje od 1. Prema toj Uredbi visina minimalne plaće za razdoblje od 1. Bruto1 predstavlja iznos koji se plaća zapo-. Razlike u visini plaća između osoba i između različitih skupina. Omjeri prosječnih plaća prema stručnoj spremi i djelat- nosti. Zakon o plaćama u javnim službama pročišćeni tekst zakona. Ovisno o stručnoj spremi, radna mjesta službenika i namještenika utvrđuju se kao:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.