ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

Motorić ler gasa simptomi

Motorić ler gasa simptomi Alfa Romeo općenito › Tehnika i mehanikaSpremljeno u privremenu memorijuSlično29. Ja sam imala tih problema, očistila klapnu i motorić ler gasa i sve ok. Step motor na karburatoru, zamena - DIY How to replace stepper motor.

Motorić ler gasa simptomi
Novi motoric ler gasa stigao prije nekoliko dana i danas sam napokon isao. Upravo imam simptome druge situacije, dosta je blaga varijanta. Pozdrav, imam problema s ler gasom na Astri G 1. Povecani okretaji - nije elektronika4 sij 2013Polo Classic - ler gas4 ožu 2012Problem sa BMW 5 e39 ler gas20 kol 2011Renault Clio 1.
Motorić ler gasa simptomi
Auto se gasi prilikom pritiska kvacila!


EGR VENTIL: KAKO GA OČISTITI OD ČAĐE? Motorić ler gasa ispitivanje","rh":"youtube. Motoric ler gasa Peugeot, renault ,citroen,fiat,vw","rh":"njuskalo. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Pozdrav momci,stalno slusam o tom motorcicu ler gasa,koji motori ga imaju,dizeli ili benzinci? Danas sam kupio novi motoric ler gasa jer mi je stari krepao. E sad kad novi stavim auto nabije okretaje i drzi ih visoko. Ja bi tu prvo pomislio na motorić ler gasa.


Motorić ler gasa simptomi
Sta mislite sta bi moglo uzrokovati slijedece simptome: Auto je ranije palilo uvijek. Da li je moguce da je do ler gas motorica? Mozda je motor ler gasa, a mozda su i dizne. Simptomi su sljedeći: auto u leru radi na 1200 okretaja,onda par dana 800 ,a nekad i spusti na 200-300 pa se gasi. Pretpostavljam da je u pitanju motorić ler. Naime, auto ujutro najnormalnije pali i vozi bez ikakvih simptoma. Umesto da se broj obrtraja zaustavi na ler gasu, motor se ugasi. Ali ja i dalje imam iste simptome,nesmem nista da cackam sam zato sto je u. Možemo tu i pisati i o načinu održavanja, čišćenja, zamjena, simptoma.


No sve to bi ukazivalo na motorić ler gasa Boschov kod 0 280 140 553, budući. Izjutra dok je pod čokom to je manje izražajno skoro da i nema tih simptoma.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.