četvrtak, 24. studenoga 2016.

Nove tablice cijena

Nove tablice cijena OD DANAS vrijedi novi izgled i cijena registarskih pločica. Pravilnik o registraciji i označavanju vozila kojim je reguliran izgled i cijena novih registarskih. Vozači će ipak biti zadovoljni da se mijenjaju cijene samih pločica, i to naniže. Standardne pločice idu sa 75 na 65 kuna, a one s izbornom. Nakon početka izdavanja novih registarskih pločica vozači neće morati mijenjati postojeće. Nove cijene registarskih pločica možete pogledati ovdje.


Nakon što su se u ponedjeljak počele izdavati nove registracijske pločice s.

Nove tablice cijena
Rješenje o utvrđivanju cijene obrazaca, registarskih, pokusnih, prenosivih i izvoznih. Cijena tablica za auto, odnosno za hrvatske registarske oznake iznosi 76 kuna za osobna vozila, 42 kune za moped, te 54 kune za motocikle. Hrvatska će od jula imati nove tablice na kojima neće biti državnog grba, dok će o oznaci. No, cijena nove standardne tablice ne bi trebala biti znatno viša od. Bosni i Hercegovini, nove tablice, tablice u BiH, nove tablice u BiH, nove. AMS: Koja je cijena pojedinih dokumenata?


OVAKO IZGLEDAJU NOVE TABLICE: Evo kada se počinju izdavati i koja im je cijena. Na osnovu tvog zahtijeva za tablice po naruđžbi,odobriti će ti produljenje probnih tablica uz novu policu. Građani mogu po cijeni od 278 kuna dobiti nove registarske tablice s istim oznakama koje su imali do sada samo na obrascu s EU logom.

Nove tablice cijena
Koliko se placaju registarske tablice. Od danas nove registarske pločice, cijene znatno snižene. Zamjena ili izdavanje nove prometne dozvole, 58,86 kn. Zamjena, izdavanje ili ovjera kartona tehničke ispravnosti. Izgled nove automobilske tablice prikazane na RTL vijestima u 18.


Samo budale plaćaju punu cijenu, pametni ljudi kupuju stvari na popustu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.