četvrtak, 24. studenoga 2016.

Opel akcija 24 sata cijene

Opel akcija 24 sata cijene Opela, uštedite novac i saznajte više o još boljim ponudama i akcijama. Opel i ove godine ima "legendarnu" akciju 24 sata. Gledao sam, nigdje nisam našao neki letak sa cijenama.

Opel akcija 24 sata cijene
Legendarna akcija 24 sata, Opelov najisplativiji dan u godini, počinje u petak 8. Opel priprema 24 sata najboljih ponuda. SUV model dostupan je na hrvatskom tržištu po početnoj cijeni od 129. Opel Combo briljirao u DEKRA-inu izvješću o rabljenim vozilima.
Opel akcija 24 sata cijene
KS, s petorim vratima, po cijeni od 81.


Opelova akcija 24 sata sutra do 12 sati u Autowillu. U sklopu akcije PSC Osijek organizirao je i originalnu kampanju “Traži se. Najisplativiji je to Opelov dan u godini, jer su svi modeli unutar 24-satne ponude dostupni po neponovljivim cijenama - podsjeća Maja. Tijekom 24 sata Opel će ponuditi povoljne ponude pri kupnji svih Opelovih vozila, a koji će u tom periodu biti dostupni po neponovljivim cijenama, najavljuju iz Opela. Selection sa 70 KS i trojim vratima, po cijeni od 79. Opelove modele koji će u tom periodu biti dostupni po neponovljivim cijenama. U akciji „24 sata“ u cijeloj Hrvatskoj prodano je 919 novih Opela!


Vruća ljetna akcija provjerenih rabljenih vozila s garancijom.

Opel akcija 24 sata cijene
Ovom popularnom akcijom Opel tradicionalno zahvaljuje kupcima na. Provjerite odlične ponude za Opel vozila! Post by sipugaloma ima li tko informacije o akciji, koliki su popusti? Pogledas koliko podignu cijene malo prije akcije, i onda znas tocno koliki je iznos popusta. Opel mreža ovlaštenih servisera i jedinstvene cijene određenih servisnih paketa za vlasnike. Svi Opelovi modeli će u tom periodu biti dostupni po najpovoljnijim cijenama.


Iskorisite poznatu Opelovu akciju 24 sata od 20.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.