ponedjeljak, 13. veljače 2017.

Impregnacija kamena

Impregnacija kamena Impregnacija kamena Zaštita prirodnog kamena i proizvoda od prirodnog kamena. Upotrebljava se na raznim podlogama (beton, mort, žbuka, opeka, kamen, azbestni-cement...). Impregnacija za učvršćenje površine, zaštitu od vlage i plijesni.

Impregnacija kamena
MN-Steinrein sredstvo za čišćenje kamena klik na sliku za više. IMPREGNACIJA Sredstvo koje kamen čini otpornim na vodene i masne mrlje, zaštićuje i obnavlja prirodnu boju kamenih podova. Univerzalna impregnacija za kamene površine na bazi vodo odbijajućeg silikonskog spoja.
Impregnacija kamena
Opis proizvoda: Za unutarnju i vanjsku uporabu pruža dugotrajnu zaštitu odbija prljavštinu i vodu svilenkastog sjaja 1 l dovoljna za. Specijalni proizvodi za mramor, granit i prirodni kamen.


Na različite vrste materijala (prirodni kamen, terakota, arhitektonski beton, prefabricirani cementni kamen za popločavanje, asfalt, mineralni premazi i mortovi). Prodire duboko u kamen, čini površinu kamena vodoodbojnom i ne spriječava isparavanje. U svojoj širokoj paleti proizvoda nudi deterdžente, impregnacije, ljepila. Sredstvo za impregnaciju kamena (polirani, brušeni, hrapavi, štokovani itd) i neglaziranih pločic. Za čišćenje površina kamena i keramike od naslaga: voska, hrđe, kamenca, algi. Bezbojna impregnacija koja štiti kamen od ulja i vode te ujedno sprječava izbijanje salitre.

Impregnacija kamena
Limesealer je pogodan za vrlo porozne i lomljive materijale, kao što.


Mellerud sredstvo za impregnaciju mramora i prirodnog kamena štiti od prodora uljnih i masnih zaprljanja. Naslage kamenca i vlage daju se lakše ukloniti. Sredstvo koje koristi impregnacija kamena te impregnaciju ostalih poroznih površina, impregnacija cigle, impregnacija betona i ostalih tvrdih površina. HIDROFOB M je bezbojni silikonski premaz namenjen za dugogodišnju zaštitu fasadne opeke, mermera, kamena, prskanih, pikovanih fasada i sl. Prodaje se impregnacija za kamen, keramiku, fasadnu ciglu: Kamen protect je pripremljeni providni premaz sa rastvaračima na bazi silikona. Hidrofobna impregnacija za beton, ciglu i kamene fasade Sikagard – 703 W: – vodoneupijajući jednokomponentni bezbojni premaz. Silikonski vodoodbojni bezbojan premaz za kamen i opeku. Postoje ti materijali za dodatnu impregnaciju fasada, žbuka, betona i kamena koji onda postaju vodonepropusni.


Odstranjivač tvrdokornih mrlja od voska i masnoća sa svih tipova prirodnih kamenih površina - DET1 - Profesionalni deterdžent za temeljito čišćenje svih vrsta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.