nedjelja, 12. veljače 2017.

Sn holding dionice

Sn holding dionice SNHO-R-A : Sažetak podataka o dionici. Ukoliko primijetite netočan podatak ili želite dodati. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna.

Sn holding dionice
Broj dionica primljenih u trgovinu, 2. Nekretnine i nekretninske dioniceWith 11 comments. Napomena: Imam dionice DDJH i SNHO i ovo nije preporuka za kupnju ili prodaju istih. PREDMET: Obavijest o razdvajanju društva SN HOLDING d.
Sn holding dionice
Zamjena dionica društva koje se dijeli SN HOLDING oznake.


Prodaje se paket dionica LRH od 61,85% samo se novci dijele. SNHO je dobio arbitrazni postupak pred arbitrazom HGK i drzava mu je doznacila dio dionica (cca 1.200). Moram reći da sam kupio nešto dionica SNHO, ne puno, i to iz razloga jer mislim da je to. Uz promet od 1,33 milijuna kuna, zadnja cijena dionice je skočila 9,05% na 202. Izdavatelja na Društvo u depozitoriju. U petak je na ZSE ostvaren promet od 8,5 milijuna kuna od čega je gotovo polovica pripala dionicama Plive kojima je cijena zabilježila pad veći od 2%, na 425. SN Holding podijeljen na četiri tvrtke.


Vlada Jadranke Kosor odlučila je levitra vardenafil emedtv većinu dionica opatijskih Liburnia Riviera hotela koje drži HFP prenijeti na SN holding Darka Ostoje.

Sn holding dionice
Poništava se: a) transakcija prijenosa 182. Naime, bez ijedne kune Ostoja i Eltz su dobili dionice Liburnia Riviera Hotela. Primanja dionica društva SNH ALFA d. DRUŠTAVA ČIJE DIONICE SE NALAZE U PORTFELJU. Crobex zaronio 3,97 posto – gotovo sve vodeće dionice u crvenom. Društvo je kao jedini osnivač osnovao SN HOLDING dioničko društvo za usluge. SN PECTINATUS čije su dionice u siječnju 2015. Zagreb, kao preuzimateljem, djeluje zajednički.


Riječ je o dionicama koje su im dodijeljene kao tadašnjim. Društvo izdaje dionice koje glase na ime u nematerijaliziranom obliku. Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri u poslovnim subjektima. Naziv poslovnog subjekta, SN HOLDING D.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.