petak, 10. ožujka 2017.

Ispiti c kategorije

Ispiti c kategorije Ispiti c kategorije Ispitna kombinacija pitanja, koju kandidati za vozače C kategorije, dobiju na ispitu ne mora se podudarati sa ovde prikazanim testovima, već to može biti bilo. Za pregled materijala morate imati instaliran Microsoft Office ili Power-point viewer koji se preuzme besplatno sa Intreneta.

Ispiti c kategorije
Testovi za kategorije BE, C, CE i D kategoriju rezervirani su samo za kandidate Autoškole Mandić & Megastart. Kandidati mogu preuzeti korisničko ime i lozinku. Copyrigt (c) by Auto Klub Koprivnica 2016.
Ispiti c kategorije
Upute za osposobljavanje kandidata za vozače C kategorije vozila. Po položenom teorijskom ispitu autoškola kandidatu određuje instruktora vožnje za.


NOVO u ponudi A kategorije – NOVI vrhunski motocikli YAMAHA XJ6 i YBR125 +. Stoga Vam naglašavamo da je, da bi s uspjehom položili "Ispit iz prometnih. Republici Hrvatskoj osuvremene, da postanu objektivniji, da se pojednostavi. PROFESIONALNE KATEGORIJE - C, CE i D. Prolaznost na ispitu iz propisa 100%. Za Vas smo izradili posebne skripte i online.

Ispiti c kategorije
Dobrodošli na online simulaciju testa za vožnju za C kategoriju. Kako bismo što bolje simulirali teorijski ispit rešavanje ovog testa je ograničeno na 60 minuta.


U rubrici online probni testovi možete izabrati testove B i C kategorije. Trenutno su dostupna dva testa B kategorije i dva testa iz C kategorije. Auto-škola ZG-4 vam nudi korektno, stručno i brzo osposobljavanje za upravljanje vozilima B kategorije. Testove odabirete po kategoriji polaganja «A», «B», «C» i «C+E». Naši instruktori navedene kategorije. Kamion Mercedes na kojem se polaže C kategorija možete pogledati u. Novi online testovi za polaganje za B kategoriju (automobil).


B, b) provjeriti prometne uvjete iza vozila. Online testovi za C i C1 (kamion i kamion do 7,5t) i akutelni za 2013. C, c) uključiti desni pokazivač smjera.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.