petak, 10. ožujka 2017.

Istina ili laz kviz

Istina ili laz kviz Upravo sam odgovorio na 10 zaista interesantnih (i zabavnih) ISTINA ili LAŽ pitanja. Izazivam te da me poznaješ dovoljno. Uzmite HTML kod i postavite ga na željeno mjesto. Kviz: Biste li u Rusiji položili ispit iz zemljopisa? Kviz iz ruske književnosti: Biste li u Rusiji uspjeli biti odlikaš? Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage. Famozi sam napravio Da-Ne kviz o Tini.


Neka ga svi riješe i napišu rezultat u komentare. Također napišite da li vam se svidio kviz i o čemu da. Ovaj kviz se sastoji iz 15 pitanja koja su laka. Trebate odgovoriti sa tačno ili ne tačno. Draga Famozo saljem vam drugi kviz o Ari! Nadam se da ce vam se svideti <3.


OK,KVIZ ISTINA LAZ IDE OVAKO: JA VAM POSTAVIM PITANJE,A VI NA TO PITANJE ODGOVORITE U KOMENTAR! Istina postoji samo jedan igrač s ukupnom poretku. Možete igrati sami ili s prijateljima na. Trenutak istine na RTV Pink, sredom u 21h. U drugoj emisiji takmicarke su bile Zorica Marinkovic i. Postavlja se pitanje da li se detektor laži može prevariti, a stručnjak za. Ponekad toliko muljaš da više ni sama ne znaš što je istina, a što ne. Igra Jednadžba: istina ili laž (Equations: Right or Wrong!) online.


Usporedi noja i lastavicu i otkrij što je istina, a što laž. Noj je jedna od najbržih životinja u Africi. Laž - poslovice o laži i laganju - pps “Lažljivac se uvijek odaje zaklinjanjem. Svaki sporazum između istine i laži uvijek je na štetu istine. Pogledajte popis od 40 činjenica koje se naizgled čine kao laž ali su zapravo istina. U nastavku možete vidjeti istinu o nekim od najčešćih mitova o dijabetesu.


Razotkrivene laži o dijabetesu, a ovo su činjenice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.