petak, 10. ožujka 2017.

Muljna pumpa rabljena

Muljna pumpa rabljena Muljna pumpa rabljena Pumpa za vodu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. BRAVO 200 električna potopna muljna pumpa za otpadne vode.

Muljna pumpa rabljena
Najmanje Flygt električne potopne pumpe, Ready serija je dizajnirana za upotrebu u malim i srednjih. HRVATSKI CENTAR PUMPI ZA VODU TE PRIKLJUČNE OPREME ! Pedrollo pumpe za vodu najbolji su omjer cijene i kvaltitete.
Muljna pumpa rabljena
Veoma jaka i kvalitetna Japanska pumpa, dvopolna, monofazna sa kompletnim. Prodajem Tomos pumpu za navodnjavanje.


Cisterne, pumpe, creva, prskalice i sistemi za zalivanje. Nova i polovna oprema za navodnjavanje zemljišta po povoljnim cenama. Pumpe i kompresori iz cijele Bosne i Hercegovine. Rabljena pumpa za vodu u dobrom stanju zelene boje prodajem. Voda je izvor života , a pumpe za vodu oruđe za njenu eksploataciju. U svakom od tih slučajeva trebate pumpu, ali s obzirom da postoji vrlo velik izbor tih uređaja, najbolje je da pogledate cijelu ponudu, prije nego što se odlučite.

Muljna pumpa rabljena
G01023 PUMPA PROFI za Pretakanje Gorivo 220 V NOVA.


Velik izbor rabljene opreme po narudžbi: - oplate. Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos,Elektrokovina. Hidraulične rezačice, Hidraulična muljna pumpa, Hidraulična kružna bušilica. Pumpa muljna 3kw sa vatrogasnim crijevom 20m, 890kn. Iznajmljivanje potapajucih pumpi za izvlacenje ciste i prljave vode, muljne i fekalne. Muljna pumpa Jastrebac Nis , SEVER trofazni elektro motor 0. Ugroženost pojedinih područja s obzirom na vrstu gradnje i rabljeni. Spremi oglas 0 kn Tla na sklopka za Hidrofor SPERONI rabljena. Na motornim brodovima kao zajednička rezervna pumpa predviđa se obično.


Istaložena muljna masa vraća se u odjeljak za ozračivanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.