petak, 10. ožujka 2017.

Servo volan škripi

Servo volan škripi Peugeot Klub Hrvatska › Forum › Modeli › 307, 406 › KvaroviSpremljeno u privremenu memorijuSlično4. Evo i ja da se oglasim vec 2 godine, mi je pumpa za servo zrela za remont ili zamenu, u zadnje vreme se bas. Alfa 159 letva volana, ulje i posuda za servo20 objava30 srp 2014Pumpa serva 15920 objava23 ruj 2012Škripanje selena na 15620 objava30 ožu 2010Više rezultata za alfisti.

Servo volan škripi
Pomoc oko servo volana - Page 2 - Forum Klix. Kad skroz namotam na neku stranu, cesto se cuje pomalo skripanje. Interesuje me da li se kod njega mora mijenjati ulje za servo volan.


Svaki put kada okrecem volan do kraja nesto zaskripi,jel netko zna u cemu je problem i kako ga rijesiti?

Servo volan škripi
Skripi samo na kraju,volan je servo. Mozda ti se nesto desava sa servo uredjajem kad je automobil. Da li se škripa čuje prilikom okretanja volana ili kada okreneš skroz do kraja? Već duže vrijeme dok motam volan na mjestu čuje se ko neko zujanje. Seleni su svi u redu, manđete sve cijele, servo ulje u redu. Od skoro mi se pojavio problem prilikom okretanja volana,cuje se.


Trebao bo malo bolje opisati, dali je to škripa od remena ili nešto drugo. Provjeri nivo ulja u servo volanu i kaise od serva! Kao sto Bojan kaze,letva,servo,a moze biti i kao kod mene da se neka plastika iskrivila pa da struze kad okreces volan.

Servo volan škripi
I meni se cuje pumpa serva ono dok radi auto zavija i kad dam gas pisti ne. Primjetio sam da skripi cim sam ga kupio, ali tome nisam pridavao veliku pozornost. Ujutro, kada je ulje hladno, volan se pomiče bešumno. Zanima me sta bi to moglo biti,nivo ulja za servo sam gledao sve je na normali.


Ka je Mašina segreta k zavijam levo ali desno se oglaša nek čuden zvok.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.