nedjelja, 19. ožujka 2017.

Ulja za njegu kože

Ulja za njegu kože U aromaterapiji se ova ulja često nazivaju baznima jer služe kao baza za. Biljna ulja njeguju i hrane kožu, te nam služe kao nositelji eteričnih ulja. Za biljna ulja koja koristimo u njezi kože (a pogotovo u prehrani!) bitno je da su.

Ulja za njegu kože
Ulja za lice - aromakozmetika - recepti za njegu različitih tipova kože. Ulja za njegu kože lica i tijela sastoje se od biljnih i eteričnih ulja. Služe kao nositelji eteričnih ulja tj.


Nakon koenzima Q10, kolagena, a zatim i raznih vrsti maslaca, napokon smo se okrenuli uljima u njezi kože.

Ulja za njegu kože
Mnogim ljudima spomen mazanja biljnih ulja na kožu izaziva i budi osjećaj negativne asocijacije na masnu, sjajnu kožu. Kada je u pitanju njega kože i kose, uljima nema premca i ništa tako ne može oporaviti suvremenu kosu i kožu poput pravih ulja koji sadrže lipide od kojih se. Postoje ulja koja su idealan izbor upravo za njegu masne kože jer reguliraju lučenje sebuma, nisu komedogena, brzo se upijaju i smiruju kožu. Najbolja eterična ulja za njegu kože. Ako još niste čuli za sve prednosti kokosovog ulja u njezi kože, vrijeme je da ga isprobate. A svi ostali, bez obzira pripadate li grupi njegovih.


Ulje za njegu lica Lifting sadrži i eterično ulje arapskog tamjanovca koje djeluje protiv bora i bušina koji također izglađuje bore, ali i zateže kožu, te djeluje. Deterdženti i otapala u proizvodima za njegu kože mogu narušiti tu prirodnu zaštitu. Ukoliko koristite neki poseban uljni pripravak (napr. ulje protiv bora, prištića, ožiljaka...) uz redovitu njegu, pazite da i njega nanesete na vlažnu kožu.

Ulja za njegu kože
Njega masne kože s aknama uz pomoć biljnih i eteričnih ulja pokazuje. Neka od najcjenjenijih biljnih ulja, koja su pogodna za njegu zrele kože i potiču sposobnost prirodne. Ako imate masnu kožu lica sklonu pucanju, vjerojatno imate zalihe krema koje ne sadrži ulja. Prirodna ulja najbolji su saveznik u njezi vaše kože.


Ipak, postoje ulja koja su dobra za svaku kožu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.