petak, 14. travnja 2017.

Graviranje metala

Graviranje metala Graviranje metala Lasersko i CNC graviranje - Tučić d. Josipa Slavenskoga 27 HR - 10000 Zagreb holograf. Cjenik laserskog graviranja i izrezivanja, ovdje možete naći informativne cijene naših usluga.

Graviranje metala
Graviranje metala
Graviranje čaša i Graviranje METALA. CO2 LASER SPRAY CO2 sprej za lasere je dodatak razvijen za lasersko markiranje materijala poput stakla, keramike, porculana. Knife Engraving, Metal Engraving, Wood carving, Glass etching scmart.
Graviranje metala
Graviranje metala
Baza naše proizvodnje je graviranje i markiranje sa laserskim i CNC strojevima, izrada. Izrezivanje i graviranje metala radimo na CNC uređaju, a lasersko graviranje i markiranje radimo na UNIVERSAL laser systems.


Metal, plexiglas, plastika, drvo, koža. CNC 4400×2200 mm (rezanje i graviranje metala i nemetala). Jedino graviranje metala koje se moglo izvoditi u antici vidljivo je u plitkim. Odmah odredi izgled svoje pločice preko naše interaktivne forme. Masina za graviranje po granitu drvetu staklu plastici i slicno Made in Njemacka. Radi se o tome da bi eloksirao gornji most, a ne želim sjebat originalni sa pločicom limitirane serije, pa sam si nabavio novi.


Graviranje metala
Graviranje metala
CNC mašina za graviranja na svim vrstama metala i nemetala - Pantograf za. Za potrebe obrade mekih metala tvrtka Trolist izradila je CNC stroj opremljen sustavom minimalnog podmazivanja te osjetilom za kompenzaciju visine. Trebate majstora, uslugu ili proizvod. Markiranje metala se vrši posebnom tehnologijom. Gravura je crne boje dubine nekoliko mikrona, te je kao. Za Vas vršimo lasersko graviranje željenog teksta ili slike na priveske napravljene od plemenitih metala (zlato, srebro,platina).


Za graviranje koristimo četiri CNC stroja za graviranje, a imamo i laserski stroj za graviranje, koji koristimo za graviranje metala i plastike. II▻stroj za graviranje metala za kovane ograda novi stroj nikad nije koristen.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.