subota, 15. travnja 2017.

Kruh sa sjemenkama suncokreta

Kruh sa sjemenkama suncokreta Kruh sa sjemenkama suncokreta U zdijelu stavite sve suhe sastojke i pomijesajte da se sjedine(ja radim sa mikserom sva tijesta). Dodajte ulje i vodu i miksajte desetak minuta. Ovo je meni i mojoj mami najdraži kruh, pogotovo ujutro uz domaću.

Kruh sa sjemenkama suncokreta
Coolinarici su tagirana tagom kruh-sa-sjemenkama. STIL pekarna - proizvodnja pekarskih proizvoda, kruha, peciva, donuta, krafni. Recept za domaći kruh sa sjemenkama.
Kruh sa sjemenkama suncokreta
Kruh sa sjemenkama suncokreta
Posebni kruh sa sjemenkama suncokreta.


Raženi kruh sa sjemenkama suncokreta. Ovaj kruh spremam već nekoliko mjeseci svako malo jer je naprosto prefin. Mestemacher raženi kruh sa sjemenkama suncokreta obogaćen vlaknima. Kruh sa sjemenkama i laticama suncokreta. Ova mješavina omogućuje da svaki pokušaj završi sa štrucom savršenstva. Od pšeničnog i raženog brašna uz dodatak zobenih pahuljica i sjemenki suncokreta.


Bezglutenski, veganski kruh sa sjemenkama u glavnoj ulozi.

Kruh sa sjemenkama suncokreta
Ne osjeti se razlika između kruha sa bijelim i polubijelim brašnom. Potom ubacimo sjemenke bundeve, suncokreta, te orahe, bademe i. Pšenični kruh već je dugo pod povećalom svih nutricionista zbog loših. Donosimo recept Josipe Sablić koja je sama osmislila svoju verziju bezglutenskog kruha sa sjemenkama suncokreta i sezama. T-550, pšenično polubijelo brašno T-850, raženo. Sastojci za pripremu kruha sa sjemenkama buče i suncokreta.


Koristi se kao i konvencionalni kruh - uz obroke, kao. Od sjemenki se može dodavati stvarno svašta, lanene sjemenke, suncokret. A što se sjemenki tiče, odluka je pala da iskoristim kućne zalihe a to bi bile sjemenke suncokreta, lana i buće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.