petak, 14. travnja 2017.

Otkup starih televizora varaždin

Otkup starih televizora varaždin Otkup starih televizora varaždin Televizor se pokvario, kupili ste novi, stari je u podrumu već mjesecima. Multipraktik ste kupili i koristili mjesec dana, sad skuplja prašinu u.

Otkup starih televizora varaždin
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu17.
Otkup starih televizora varaždin
Imam staru sony liniju i stari video i još par drndavih starih stvari, a čuo sam nedavno da ima privatnika električara koji otkupljuju to pa bi htjeo. Usluge restauracije i otkupa antikviteta , Otkupljujemo umjetničke slike starih majstora , ručno puhano stari stakleni predmeti i figurice ,hladno oružje. E-reciklaža se bavi sakupljanjem i reciklažom elektronskog otpada. Iz HP-a podsjećaju da se otkup rabljenih mobitela obavlja u svim njihovim poštanskim uredima, pa ako imate stare mobitele, ne bacajte ih u. Varaždin je društvo registrirano za reciklažu metalnih ostataka i promet sekundarnim sirovinama, te za sakupljanje i skladištenje neopasnog i. Kupujete novo računalo i ne znate kamo sa starim?


Otkupljujemo stare i neispravne laptope, prijenosnike, notebooke, stolna računala, lcd monitore, printere. Stare radijatore, dijelove ograda ili vodovodne cijevi možete prodati. Prodaja klasičnih CRT televizora u malim oglasima sa slikom i cijenom televizora. Opširnije: Uštedite Vrijeme i Novac,mi imamo Uvjerljivo i Dokazano Najbolje Rješenje za Vas! Jel tko zna gdje u Varaždinu mogu odnjet stari akumulator od auta i koliko za njega mogu dobiti ? KARTICE, PRIJENOSNA BATERIJA, STALAK ZA MOBITEL, TV KABEL, OLOVKA ZA TOUCH. Građane više neće mučiti pitanje kamo sa starim hladnjakom. MOBY SERVIS Servis,otkup i prodaja rabljenih mobitela. Izgrađeni su cijeli pogoni, primjerice “Gumi Impex” u Varaždinu, čiji pogon.


ZALAGAONICA OTKUP ZG ZAGREB otkupzg. Još radi ali dolaskom digitalne televizije hvata samo bosanske i srpske kanale. Stare TV uređaje, VHS, DVD playere, staru bijelu tehniku itd. U Varaždinskoj županiji i Dubrovniku, kaže, nema organiziranih akcija. Najviše posla, kaže Mujkić, imaju sada sa starim televizorima čija je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.