četvrtak, 6. travnja 2017.

Potvrda o neiskorištenom godišnjem odmoru primjer

Potvrda o neiskorištenom godišnjem odmoru primjer Primjer: Odluka o rasporedu korištenja godišnjeg odmora. Radni odnosi u praksi Vam nudi stručne članke u skladu s trenutnim zakonima primjeri. Visina naknade za neiskorišteni godišnji odmor može biti određena.

Potvrda o neiskorištenom godišnjem odmoru primjer
Tema: Neiskorišteni godišnji odmor u novoj tvrtki. Obračun naknade za neiskorišteni godišnji odmor. OBRAZAC ZOP-SPISAK IZDATIH POTVRDA ZA KORIŠĆENJE ZDRAVSTVENIH KNJIŽICA.


PRIMER OBRASCA ZA IZDAVANJE MARKICA ZA OVERU ZDRAVSTVENIH KNJIŽICA.

Potvrda o neiskorištenom godišnjem odmoru primjer
ODLUKA O KORIŠĆENJU GODIŠNJEG ODMORA. Zakona o radu, pravo na plaćeni godišnji odmor u trajanju od najma- nje četiri tjedna. Primjer pisane obavijesti o trajanju i razdoblju korištenja godišnjeg odmora. Obvezni sadržaj pisanog ugovora o radu, odnosno pisane potvrde o sklopljenom ugovoru o. Naknada za neiskorišteni godišnji odmor - Članak 82. Ako se radi o neiskorištenom godišnjem odmoru iz prošle godine, radnik. Primjer - OBRAČUN PLAĆE MANJE OD NAJNIŽE MJESEČNE OSNOVICE.


Poslodavac može za vrijeme otkaznog roka otkazati ugovor o radu radnika. Primjer 40 – Potvrda o sklopljenom ugovoru o radu s uglavkom da otkazni rok ne teče. Primjer 51 – Odluka o isplati naknade za neiskorišteni godišnji odmor. PRIMJER KORIŠTENJA PUNOG GODIŠNJEG ODMORA PO. Pravilnik o radnom vremenu, odmorima i dopustima radnika na pomorskim. Radionica: UGOVORI O RADU, RADNO VRIJEME, ODMORI I DOPUSTI. Primjeri, rješenja, detaljni odgovori na pitanja.


Godišnji odmor – određivanje, prenošenje, puni i razmjerni godišnji odmor, naknada plaće za godišnji odmor, naknada za neiskorišteni godišnji odmor i dr.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.