ponedjeljak, 5. lipnja 2017.

Radijator kraljevo peci na pelet

Radijator kraljevo peci na pelet BIOlux namenjen je sagorevanju drvenog peleta prečnika 6 mm I dužine do 25 mm, a sve prema standardu izrade peleta ONORM M 7135. Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicuCompact 25 namenjen je sagorevanju drvenog peleta prečnika 6 ili 8 mm i dužine 25 mm. Pelet mora da odgovara standardu ONORM M 7135.

Radijator kraljevo peci na pelet
BIOlux UNI 20 namenjen je sagorevanju drvenog peleta. Drveni peleti su dobijeni od 100% celuloze. Ostaci drveta pod visokim pritiskom su sabijeni u pelet.


KOTAO NA DRVENI PELET RADIJATOR INŽENJERING Biolux UNI 20.

Radijator kraljevo peci na pelet
NOVI ALUMINIJUMSKI RADIJATOR U PONUDI. Instalirana oprema: kotao na pelet Radijator Inzenjering model. Burnit peći na pelet dostupne su u snazi od 13kw i 25kw. Kotlovi RADIJATOR INZENJERING trajnozareci u Internet prodavnici Expont d. Energija koja se dobija sagorevanjem prenosi se grejanjem u prostor na dva načina. Fabrika Radijator inženjering u Kraljevu bavi se proizvodnjom kotlova: – na čvrsto gorivo, – bio masu-pelet i tečno gorivo, – šporeta za centralno grejanje i. Set za pelet Mareli se sastoji od kotla Mareli Calisto, gorionika EasyPel i rezervoara za. Moj komšija ima kuću od oko 200 m2 i pre 2 godine je kupio peć na pelet za.


Ja koristim kombinovani kotao TKAN1 od proizvođača Radijator Kraljevo.

Radijator kraljevo peci na pelet
Koristeći uopšteni pojam „Biomsa" naravno da se pre svega misli na pelet, ali treba istaći i mogućnost. Kotlovi na cvrsto gorivo Radijator - oprema za grejanje. Postovani interesuje me ima li Vasi peci TKAN u Republici Srpskoj ja zivim u Banja Luci. Kotao na pelet TKAN Radijator inzenjering. Toplovodni kotlovi na biomasu ( pelet ) sa automatskim nalaganjem. TKAN 1 i TKAN 2 razvijeni su sa ciljem da „Radijator Inžinjering" ponudi t.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.