srijeda, 5. srpnja 2017.

Cijena stabla oraha

Cijena stabla oraha Cijenu je on sam rekao več pri prvom dogovoru a kasnije sam ja. Lješnjak; Badem; Orah17 kol 2011Investirati u poljoprivredu - kako početi? Spremljeno u privremenu memorijuSlično11.

Cijena stabla oraha
KOLIČINA trupaca bila dovoljno velika za IZVOZ cijena danas. Mora biti najmanje 1,5 m visine, cijena je za 1 m3 1. Vinkovaca - 032-306-133; 098-209-318. Ima joą jedan iz Vrpolja, ali ne znam njegove.
Cijena stabla oraha
Umjesto u peć, neimenovani je Slovenac stablo oraha posječeno u. Stabla oraha kradu se noću i postaju furnir u Italiji.


Cijene oraha, koje su donedavno dosezale i 120 kuna za kilogram. Danas pak, kad bi se zbrojila sva stabla u Lijepoj Našoj jedva bismo. Na oko hektar zemljišta zasađeno je 80-ak stabala i već nakon deset. Ako se uzme u obzir da je cijena očišćenog oraha između 40 i 60 kuna. Smiješno ali istinito da mi nudi oko 250,300 kn za kubik oraha. Srušil sam jedan orah prečnika oko 80.


Stranica 410 objava12 velj 2011Više rezultata za poljoprivredni-forum.

Cijena stabla oraha
Cijene glavnih šumskih proizvoda utvrđuju se kako slijedi:. Ono u što ja ulažem je sadnja “šume”, nasada…konkretno crnog oraha. Ovo je slika koja pokazuju omjer cijena nekih vrsta drveća i potreban. Mene interesuje šta, kad, kako, odnosno kome da ga ponudim, koliko se kreće cena m3, dali se to prodaje i struže dok je sveže ili se čeka da. Nakon 25 - 35 godina(sve ovisi o uvjetima i tlu na kojem stablo raste)možete. ORAH (Juglans regia L.) – sadnice oraha.


Cena sve zavisi od krupnoce oraha ili od klase oraha. Orah nije veliki probirac zemljišta, tako da moze da uspeva čak i na kamenitom zemljištu. Ipak, najbolje uspeva na dubokim i rastresitim zemljištima koja sadrže.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.