srijeda, 5. srpnja 2017.

Hidraulični cilindri za kiper

Hidraulični cilindri za kiper Hidraulični cilindri za kiper Hidraulični cilindar prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Cilindar je trostrani koristi se za traktorske kiper prikolice i za kamione. Hidrulicni cilindar -kipa za prikolicu tomovinkavca sa crijevom i prikljuckom.

Hidraulični cilindri za kiper
Hidraulični cilindri za kiper
HIDRAULIČNI CILINDAR ZA KIPER KAMION. KLIN KUGLE Fi 78mm ZA KIPER PRIKOLICU, FI 16mm ZATIK NA JEDNU. Teleskopski kiper cilindri kapaciteta od 3,5 do 40t.
Hidraulični cilindri za kiper
Hidraulični cilindri za kiper
Cilindri za frontalno i trostrano kipovanje. Kiper instalacije te sve tvrtke na području Istre koje se bave njihovom prodajom, ugradnjom i servisom.


Meiller; pogon hidrauličke pumpe preko izvoda. Pogledajte ponudu klipova, cilindara i razdvojnika na Kupindu. Pneumatika, hidraulični cilindri, brodska i hidro oprema, teretni liftovi, cjepači drva. Uštedite vreme i novac, isporuka na kućnu adresu. FC i FE serije HYVA teleskopskih cilindara, montiranih na prednji kraj vozila, dizajnirani su za kiper kamione i poluprikolice.

Hidraulični cilindri za kiper
Hidraulički cilindri, UMB serije, su jedan od najnovijih HYVA proizvoda dizajniran za 2-strano i 3-strano kipanje. DVOSMERNI I PLUNŽER CILINDRI ZA OPŠTU PRIMENU, prečnika 25 - 300mm, hoda do 5m.
Hidraulični cilindri za kiper
TELESKOPSKI KIPER CILINDRI prečnik od.


Servis popravaka tvrtke HANSA-FLEX troškovno je povoljna alternativa skupim novim investicijama. Opterećenje hidrauličkih cilindara je ekstremno. Međusobno se razlikuju oblikom i materijalom, s obzirom na način ugradnje, temperaturno područje rada i tlak u kojemu djeluje hidraulički cilindar. Popravak hidraulične letve upravljača. Vam prodaju hidrauličnih strojeva i komponenti, hidraulične pumpe i motore, jednosmjerne i dvosmjerne hidraulične cilindre. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja I servis dizalica, kompresora, hidrauličnih komponenti I opreme za komercijalna vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.