ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Kosilica nece da upali

Kosilica nece da upali Ako kosilicu ne možete pokrenuti (upaliti): -zauljene svjećice ili mokre ili je. I vi biste htkeli urediti vrt i pokositi travu, kad, kosilica štrajka. I taman kad je došla prva izmjena ulja, prije te izmjene se kosilica ugasi i više neće i neće upaliti.

Kosilica nece da upali
Goriva nalijem, svječicu očistim, no ne i ne. Kosilice, trimeri - Stranica 106 ruj 2009Motorna kosilica - iskustva, savjeti. Stranica 1430 lip 2009Traktorska kosilica - Stranica 929 svi 2008Podijelimo iskustva s motorima kosilica.


Forums › Uradi sam › RaznoSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu21.

Kosilica nece da upali
Poseban sraf za ispustanje ulja nisam nasao a benzina malo sto ima izmesalo se ko zna gde i kosilica vise nece da upali. Kosacica nece da upali - Duration: 2:59. To ti je Tecumseh 4-taktni motor, znači ide čisti benzin, ako neće da upali, ulij čep benzina u filter. Kupili smo kosilicu u Pevecu prije cca 2 godine. Radi na benzin, svječica je promijenjena ali ona i dalje ne pali.


Upali bez problema i nakon par sekundi stane. Ako ne pomogne pranje, kupi membranu, dihtunge frgazera i auspuha i promijeni. E onda mi je palo na pamet da ulje sae 30 (namjensko za kosilice). Problem je da od jucer ne zeli upaliti.

Kosilica nece da upali
Uglavnom uvek prvi put upali kad je treba koristiti, a potom. Cime uredjujete travu oko kuce, mislim na ona nezgodna mjesta gdje se ne moze prici kosilicom? Sto kad trimer nece upaliti, koji koristite, koju.


Ustanem jutros upalim kosilicu i sve je islo lijepo do zadnjih par kvadrata. Nece ti trebati ni kosa ni kosilica, a imat ces i visestruku korist ako. Dobiva i zrak i benzin, i iskru na svječici, ali "samo" neće upalit.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.