ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Muljne pumpe velikog kapaciteta

Muljne pumpe velikog kapaciteta BBA pumpe dijelimo na dizel pumpe za vodu većeg kapaciteta i električne pumpe za. B serija: automatske centrifugalne pumpe; BV serija: muljne i bentonit pumpe. Pumpex serija visoko-kapacitetnih pumpi za mulj namenjena je visoko profesionalnim zahtevima u različitim industrijama i.

Muljne pumpe velikog kapaciteta
PUMPE ZA VODU BRAVO 300 električna muljna potopna pumpa sa agitatorom. Potapajuce muljne pumpe za prljavu vodu marke WACKER i READY. Pumpe su namenjene za profesionalnu upotrebu. Muljne pumpe se nude u raznim varijantama sa votrex obrtnim kolom, meljačem ili sekačem i nude se u raznim varijantama i kapacitetima.
Muljne pumpe velikog kapaciteta
Centrifugalne pumpe, zbog kapaciteta i specifične energije imaju veliku zastupljenost, te su u velikoj mjeri. Centrifugalna pumpa se sastoji od spiralnog kućišta i rotora pričvršćenog na vratilu koji se vrti velikom brzinom.


TSURUMI pumpe za vodu, proizvodene u Japanu po najvišim standardima. Pumpe velikog kapaciteta za odvodnjavanje velike količine vode u kratkom. Prati ovaj oglas Pošaljite prijatelju. Električne potapajuće pumpe švedskog proizvođača "PUMPEX" dostupne su kao drenažne i muljne pumpe. Osnovna delatnost je prodaja i servisiranje pumpi za vodu, elektromotora, hidrouređaja i opremanje bunara. Dubinske pumpe; Muljne pumpe; Fekalne pumpe; Elektromotori; Komandno-razvodni ormani.


Rudničke muljne pumpe sa oznakom RMP namenjene su za transport mešavine.

Muljne pumpe velikog kapaciteta
Za odreden kapacitet Q, napor H i broj obrtaja n, pumpa moze. PEDROLLO Program: Muljne potapajuće, Potapajuće drenažne, Periferične. Flygt potopna muljna pumpa tipa 2250, kao dio velike i poznate BIBO obitelji. HRC); Spin-Out zaštita brtve; aluminijska konstrukcija; pumpa velikog kapaciteta. Pumpa drenazna muljna pumpa za vodu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.