ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Ograde za vrt drvene

Ograde za vrt drvene STABILIT mrežasta ograda 0,5x10 m, Ø 0,70 mm, 13 mm. Ograda za vrt Square garden antracit 0,5x5 m. Prodaja ostale opreme za vrt i okućnicu u oglasima sa slikama i cijenama opreme za vrt i.

Ograde za vrt drvene
Ne tako davno, drvene ograde su bile prisutne oko skoro svakog dvorišta. Nažalost, u posljednje vrijeme potisnute su: metalnim, žičanim. Ograde služe za ograđivanje okućnice, dvorišta ili…. Ovisno o izgledu i stilu vrta, prilagođava se i ograda.
Ograde za vrt drvene
Urbanom vrtu više će odgovarati betonska ili ciglena ograda, a seoskom vrtu više pristaje drvena ili kamena.


Vrtne ograde nude privatnost i zaštitu od znatiželjnih pogleda. Masivne drvene ograde dočaravaju šarm vašeg domaćinstva i topline u vašem vrtu. Drveni kvadratni stup, dimenzije 7x7x240 cm, impregniran. Pletivo Gardenplast Classic, za zaštitu vrta i okućnice, boja: zelena, duljine. Ova lijepa i kvalitetna ograda tradicionalnog, klasičnog izgleda, izvrstan je izbor ograđujete li cvjetnjak, vrt ili je pak želite upotrijebiti kao dvorišnu ogradu. Ovdje doznajete bitne detalje prilikom postavljanja vrtne ograde, koji Vam je materijal potreban, te koji će alat biti.


Bauhaus katalog donosi Vam i bogat izbog vrtnih ograda, pregrada i zaštita od pogleda za vrt ili balkon, pvc ili od trske, drvene vrtne podne.

Ograde za vrt drvene
Kod njih je sve u znaku drveta - podloge, ograda, stepenice! Drvena stepeništa, drvene ograde i gazišta. Ovo je primer koji prikazuje kvalitet njihovog rada, a upravo za ovu terasu su dobili i prestižnu. Vrtna ograda od masivnog drva učini da vaš dom izgleda srdačno, a ujedno pobrine za privatnost vašega doma i domaćeg vrta. Dvorište na lokaciji Sveti Duh u Zagrebu.


Kaskadni potporni zidovi fino obrađeni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.