petak, 7. srpnja 2017.

Tisak paketomat

Tisak paketomat Tisak paketomat Kupuješ na internetu, a nisi uvijek kod kuće? Paketomat - revolucija u slanju i primanju paketa.

Tisak paketomat
Nakon tiskovina, novca, paketa, lutrije, ma sto drugih prodajnih čuda, Tisak se odlučio i automatizirati uslugu slanja paketa – samoposlužni.
Tisak paketomat
Automatizirani kiosci za slanje i primanje paketa, tzv. Plan je postaviti 60 paketomata u cijeloj Hrvatskoj.
Tisak paketomat
Njegova tvrtka kćer planira u rujnu otvoriti 60 paketomata.
Tisak paketomat
Agrokor širi svoj posao na poštanskom tržištu.


Tisak je u Zagrebu počeo postavljati paketomate na kojima se ista usluga može dobiti bez. Riječ je o posebnim sandučićima na. Ne moraš više stajati u redovima da bi poslao ili primio paket. TISAK paket je korisna usluga koja omogućava brzu i sigurnu. Tisak od sada u cijeloj Hrvatskoj, na više od 50 lokacija u svim većim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik.

Tisak paketomat
Kako bi povećali kvalitetu usluge dostave paketa, uveli smo JOŠ JEDNU OPCIJU DOSTAVE - NA TISAK PAKETOMATE! Dostava za Tester box je i dalje besplatna :).


Tisak paketomat
Tisak je počeo postavljati paketomate, a time bi mogao preteći Hrvatsku poštu na. Tisak paketomatima napada Hrvatsku poštu. S1 Preuzmite svoj paket na kiosku Tiska na području cijele Hrvatske ili odaberite paketomat na kojemu želite preuzeti svoj paket. Osobno na lokaciji u Zagrebu; Osobno na paketomatu Tiska; Osobno na kućnoj adresi u RH (dostava od vrata do vrata). Za svaku narudžbu putem webshopa možeš odabrati. Adresa korisnika: Tisak (30 kn - 50 kn), uplata po ponudi.


Neposredno prije toga, paketomate istoga proizvođača postavio je Tisak, kompanija iz sastava Agokora, a za 50 takvih paketomata platio je. See who you know at TISAK, leverage your professional network, and get hired. Prilikom slanja ponude, u ponudu će.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.