srijeda, 5. srpnja 2017.

Zatvor u glini slike

Zatvor u glini slike Adresa: Vinogradska 2, 44 400 Glina Tel. Robovi (tako smo se međusobno u zatvoru zvali) imaju pravo na jedno. Dobio sam referenta, a jedan od voditelja me ispitao: imam li u Glini.

Zatvor u glini slike
Još ne znamo zašto se Nedeljko ubio. Nešto se u zatvoru sigurno dogodilo što ga je nagnalo na to. Meni se nikad nije požalio na to kako. U kaznionici u Glini čeka se još samo završetak adaptacije kuhinje i.
Zatvor u glini slike
Zatvor, također, ima i informatičku dvoranu te bogatu knjižnicu.


Kaznionica u Glini dobila je novi objekt s 420 dodatnih mjesta koja čekaju na nove stanare. Prošlog ljeta stanovnici zatvora u Gospiću, strahujući od ukidanja. Najveća kaznena tijela su kaznionica u Glini i zatvor u Zagrebu, dok su. Godinu dana proveo je u Remetincu, godinu u kaznionici u Glini i mjesec dana u zatvoru u Lipovici. Zatvorenicima se pokušava pravilno i smisleno osmisliti boravak u zatvoru kako se on ne bi svodio na puko. Imao sam velike sreće jer nisam završio u Glini. Turopolje je prema tome prolazna avantura, Glina je prava priča. Ovako, mene bi zanimalo da li mi tko moze reci kako funkcionira zatvor u Glini?


Zatvor u glini slike
Moj dečko je tamo završio i ima 1 i pol god i zanima me da li ce. Pročitajte komentare i saznajte informacije za KAZNIONICA U GLINI, Glina na Imenik. Anegdota iz zatvora u Remetincu, koja već neko vrijeme kruži među pravosudnim. Glini, no to je, čini se, tek vrh ledenoga brijega. Demo KZ Glina- Band "Nisam kriv"- Zaboravljen. Koliko ja znam svatko u Hrvatskoj tko je na izdrzavanju zatvorske kazne prode kroz Remetinac.


Eh da,zamijenila sam Glinu s Turopoljem,Glina je grozna. Link "zatvor u slikama" nudi foto galeriju zatvora izvana i iznutra.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.