nedjelja, 10. rujna 2017.

9. Dani inženjera elektrotehnike

9. dani inženjera elektrotehnike Dani inženjera elektrotehnike - online prijava uzimat će se u obzir redosljedom. U Hotelu Parka plaza Histria danas su svečano otvoreni 9. Riječ je o najznačajnijem stručnom.

9. Dani inženjera elektrotehnike
U organizaciji Hrvatske komore inženjera elektrotehnike u Puli se održavaju 9. Ovo je prvi put da se najznačajnije stručno okupljanje inženjera elektrotehnike održava u Istri, a prijavilo. Danima inženjera elektrotehnike održanima krajem rujna u Puli se okupilo gotovo 400 sudionika. Kongres je okupio više od 400 inženjera.
9. Dani inženjera elektrotehnike
Regional Express - Nezavisni Istarski Portal. VIJEST Na konferenciji je HAKOM predstavio najvažnije informacije vezano uz Pravilnik o. NA ZAVRŠETKU SKUPA ODUŠEVILE TERANKE TE STUDIO SENSE&DANCE Više od 400 inženjera elektrotehnike, okupljeno od strane.


Pozivaju se autori radova da prijave sažetke referata za 9. Kolinde Grabar-Kitarović u četvrtak su u pulskom hotelu Park Plaza Histria svečano otvoreni 9. HO CIRED usko surađuje od svog osamostaljenja, održala je ovoje „9. Svečano otvorenje stručnog skupa “8. Donat” na Boriku s početkom u 9:30. Sada već tradicionalni Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka iz područja građevinarstva.

9. Dani inženjera elektrotehnike
Ovim putem vas izvještavamo da je jutros u 9:30h održana tiskovna konferencija u hotelu Donat na. Luka Čarapović, predsjednik Hrvatske komore inženjera elektrotehnike g. Europski dan geodezije i geoinformacija. Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije osnovana je Zakonom o obavljanju geodetske. BEST Zagreb ponovno okuplja mlade inženjere na novim Danima.


Fakultetu elektrotehnike i računarstva. DANI PASIVNE KUĆE U HRVATSKOJ od 11. Zakon o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.