četvrtak, 7. rujna 2017.

Alfa plam forum

Alfa plam forum Ovo je prva zima u kojoj se grejemo na ALFA PLAM RUSTIK ETAZ i. Mene zanima kaminska peć na pelete ALFAPLAM Commo, snaga 21 kw. U dućčanu 21000 kn, a na internetu 10900 kn.

Alfa plam forum
Grijanje na drva - Stranica 95 sij 2015Centralno grijanje na drva - Stranica 44827 sij 2013Centralno grijanje preko kamina. Svakodnevni život › Moj domSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu21. Moji u stanu imaju Alfa plam peć, onu usku, znači nema deo za pečenje i greje. Npr Kamin na pelet Alfa Commo od 21 kw.
Alfa plam forum
Koja je razlika izmedu peci za unutrasnju upotrebu tipa Alfa plam commo 21 i alfa plama commo compact koji je za spoljasnu upotrebu. Evo da se pridruzim druzini kaminasha i pelet-araca.


Odlucili smo se za kupovinu Alfa plamovog kamina za etazno Commo, te sutra idemo. Ja imam sporet - Alfa Term 20 - on je predvidjen za cvrsta goriva. Zakljucak : Alfa plam - term 20 je najaci sporet u svojoj klasi - dakle nema. ULAZ U PODESAVANJA PARAMETARA ZA ALFA COMMO 21 - Duration. Popis proizvoda proizvođača ALFA PLAM, razvrstani po kategorijama. Komentari i pitanja korisnika o proizvodima ALFA PLAM. Uporedite cene za Alfa Plam, najbolja ponuda nekoliko stotina prodavnica.

Alfa plam forum
Messages des membres du premier véritable réseau social boursier sur Alfa Plam a. Zaboravio sam napisati,alfa na sama drva je ubistvo,jeftinije je na loz ulje se grijat :D.


Pionir: Veteran foruma: Posts: 3174: Joined: Tue Mar 22, 2011. Naslovnica Forum Tržišta kapitala - Srbija (BSE) ALFA (Alfa plam a.d. Vranje). Osnovna delatnost “Alfa Plam” je metaloprerađivačkog karaktera, pre svega. Googlanje do iznemoglosto baš kao što si i rekao i opet nisam siguran. Kotao od debelih limova sa čeličnim vratima debljine lima 3 mm. Termička izolacija kotla mineralnom.


Zadovoljan sam, da je malo bolja izolacija na vili promaji dalo bi se i na količini drva ušparati ali 20-tak metri je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.