nedjelja, 10. rujna 2017.

Eporezna punomoć

Eporezna punomoć Poreznom upravom poduzimati radnje koje se odnose na korištenje slijedećih usluga u okviru elektroničke usluge Porezne uprave (ePorezna):. Registracija poslovnog subjekta u sustav ePorezna. U praksi to može značiti da porezni obveznik da punomoć svom djelatniku, kojemu su izdani digitalni.

Eporezna punomoć
Ukoliko nije odabrana opcija „Vrijedi od“ i „Vrijedi do“ smatra se da punomoć za navedenu uslugu vrijedi do opoziva. Za preuzimanje obrasca kliknite ovdje. Brži i jednostavniji način je da korisnik usluge aktivira punomoć preko svojeg pristupa na e-porezna. U tome slučaju ne postoji potreba za.
Eporezna punomoć
Ukoliko je odabrana opcija „Upravljanje ovlaštenjima“ smatra se da se punomoć daje za sve.


Poreznu čini skup elektroničkih usluga Porezne uprave namijenjenih poreznim obveznicima u Republici Hrvatskoj. S e-Poreznom možete ispunjavati. Fina za obveznike obavlja usluge slanja obrazaca u sustave ePorezna i e-Trošarine. Kako bi se korisnici mogli uspješno služiti uslugama aplikacije ePorezna. Ovlaštenje slanjem zahtjeva za elektroničko poslovanje putem aplikacije ePorezna. Da biste pristupili servisima e-Porezna, e-Mirovinsko, e-Zdravstveno i. Punomoć za korištenje e-servisa Fine - na engl. Stranica 8-E-Fina, e- porezna Poduzetništvo, računovodstvo i porezi.

Eporezna punomoć
Za e-regos i za e-finu treba punomoć klijenata, a obrazac punomoći.


A što se e-porezne tiče morate popuniti punomoć i za sebe. Znači da bi mogli koristiti aplikaciju e-porezna, morate stick (koji ste dobili u FINI). Stranica 17-E-Fina, e- porezna Poduzetništvo, računovodstvo i porezi. Znam da je tako jer sam prvo napravio punomoć na OIB tvrtke pa mi. Idući korak je instalacija aplikacije ePorezna te ostalih programskih preduvjeta. Znam za obrazac punomoć u NN ali mi nije jasno kako sastaviti Opoziv punomoći tj. Obzirom sam pravni analfabeta.


PU; PU registrira radnika Fine u sustavu ePorezna kao. Pri ulazu u aplikaciju ePorezna odgovarajući certifikat ne pojavljuje se na. Uz Pristupni list obavezno se prilaže punomoć (u slučaju dodjele ovlaštenja drugom poslovnom subjektu) i ostala obavezna dokumentacija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.