srijeda, 6. rujna 2017.

Koeficijenti plaća u školstvu

Koeficijenti plaća u školstvu Posebni nazivi radnih mjesta i koeficijenti složenosti poslova u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima su: a) Položaji I. Jedinstveni nazivi radnih mjesta i koeficijenti složenosti poslova u javnim službama su: SLUŽBENICI. Dodatak za godine u sustavu, Bruto plaća, Bruto, Razlika, Relativna razlika.

Koeficijenti plaća u školstvu
Plaće, naknade i prijevoz zaposlenika – pitanja iz prakse…. Odgovor: koeficijenti složenosti poslova za radna mjesta u školskim ustanovama propisani su. Analiza plaća u školstvu: Starijim nastavnicima plaće niže za 900 kuna! U Uredbi o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama.


Koeficijenti plaća u školstvu
Vezano uz nazive radnih mjesta i koeficijente složenosti poslova u osnovnim i. Dva sindikata u školstvu uputili su pisma ministru znanosti. Zakon o plaćama u javnim službama pročišćeni tekst zakona. Plaću službenika i namještenika čini umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog. SPORAZUM O OSNOVICI ZA PLAĆE U JAVNIM SLUŽBAMA. UREDBE O NAZIVIMA RADNIH MJESTA I KOEFICIJENTIMA SLOŽENOSTI POSLOVA U. Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u. Plaća radnika u Školi obračunava se prema sljedećim koeficijentima :. Analiza bruto plaća u obrazovanju nakon provedbe Zakona o uskrati.
Koeficijenti plaća u školstvu
Molim da nama tajnicama u školama, za koje je propisano koju stručnu.


Pozdrav cure, zna li netko možda koliko je povećanje plaće u. Naime, nedavnom Odlukom Vlade o koeficijentima složenosti poslova u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima koeficijent za. Zna li netko po kojem sistemu se obračunavaju plaće u srednjoj školi? Kako se obračunavaju koeficijenti, kako smjenski rad, kako minuli rad.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.