nedjelja, 10. rujna 2017.

Otkup sekundarnih sirovina sarajevo cijene

Otkup sekundarnih sirovina sarajevo cijene Ovdje ćete naći sve informacije o sekundarnim sirovinama kao i aktuelni otkupni cjenovnik. Obavještavamo uvažene dobaljače da sledeće sekundarne sirovine koje smo otkupljivali kao. KAMAGRA PROIZVODI - SARAJEVO cijena na upit.

Otkup sekundarnih sirovina sarajevo cijene
Tuzli, Mostaru, Gradačcu, Zenici, Novom Travniku, Doboju, Prijedoru, Goraždu i Bosanskom Brodu, kao i tri otkupne stanice u Sarajevu, Hrasnici i Vogošći. PET ambalažu po sljedećim cijenama:. Garantujemo najbolje otkupne cijene za sekundarne sirovne metala.


Jedna je od vecih firmi za otkup sekundarnih sirovina u FBIH.

Otkup sekundarnih sirovina sarajevo cijene
Sarajevo - otkup i prerada sekundarnih sirovina. Ovu situaciju na nekorektan način koristi Scholtz BH i drastično snižava cijene u otkupu sirovina, koje potom prodaje svojoj "centrali". Takodzer nudimo i izdavanje reklamnog prostora u Sarajevu, mjesto Rajlovac. Bavi se otkupom sekundarnih sirovina od bakra, mesinga, prokroma, željeza, aluminija i ostalih metala po najpovoljnijoj cijeni i reciklažom istih. Specijalizirana tvrtka za sakupljanje, otkup i trgovinu sekundarnih sirovina. Odvojenim sakupljanjem iskoristivih otpadnih tvari i njihovim iskorištavanjem, moguće je znatno smanjiti količinu otpada koji se mora.


RD metali - otkup metalnog otpada i ostalih sekundarnih sirovina. Inače, list je objavio cjenik sirovina: kilogram bakra se tako prodaje po 30 do 34 kune. Informacije o cijenama sirovina pronašli smo na zvaničnoj stranici. Kada je u pitanju zainteresovanost za otkup i prodaju plastike, još je na niskom. Otpadi sekundarnih sirovina u gradu iz mjeseca u mjesec sve bolje. Ljudi im najviše donose željezo, čija se cijena po kilogramu kreće od 40 do 60 feninga. Od utorka policija rigoroznija, novčane kazne prekršiocima.


Vaš partner u reciklaži i sekundarnim sirovinama! Naša osnovna djelatnost je otkup, prodaja i priprema sekundarnih sirovina za preradu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.