nedjelja, 10. rujna 2017.

Simptomi loseg akumulatora

Simptomi loseg akumulatora Ostaviti akumulator ispražnjen znači skratiti mu životni vijek ili ga, ako to traje duže vrijeme, učiniti potpuno neupotrebljivim. Naročito ako su isti lošeg kvaliteta. Koji su to simptomi za uzbunu kada govorimo o starijim, ali i novijim baterijama?

Simptomi loseg akumulatora
Može biti, ako je napon cijele instalacije zbog lošeg akumulatora bio prenizak, moguće je i da svjećice. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu30. Da li su ovo simptomi loseg akumulatora iako ima struje i sve izgleda okej ali da zapravo crkava i defektan je? Ako je tako (i samo tako) definitino alternator dobro puni akumulator.


Simptomi loseg akumulatora
Izgubio je udarnu snagu zbog loseg punjenja vremenom. Kada ste poslednji put proverili stanje vašeg akumulatora Ako se. Nije do akumulatora jer radio i svjetla rade normalno. Tipični simptomi lošeg akumulatora odnosno slučaja kad je kapacitet oslabio. Automobilski akumulator je uređaj koji "sprema" struju potrebnu za rad automobilskih uređaja. Najvažniji uređaj je elektropokretač ili kako se to. Ona najčešće strada zbog lošeg kvaliteta benzina.


NIje mi jasno da je to mogao biti simptom loseg akumulatora. Spojili na kablove i upalio bez problema.

Simptomi loseg akumulatora
Zamijenio sam akumulator i sve radi. Sjecam se da sam na Astri CDTI par puta zbog loseg akumulatora imao sljedecu situaciju:. Ponovo ga uspijem upaliti ali isti simptomi. Po mome misljenju i opisanim simptomima sumnjam na akumulator da je na izdisaju mada bi trebalo proveriti voltmetroma sa opterecenjem.


Ako mislite da Vam je akumulator slab, pripazite na ovih pet znakova. Iako postoji mogućnost da je greška u samom motoru, ovi simptomi su. Neizbježni drug i hranitelj svima poznatog akumulatora je alternator. To može biti i bezazleni kvar, zbog lošeg kontakta, ali, isto tako. Prvo se meri unimerom napon akumulatora sa ugasenim motorom i meni je bio.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.